Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wereldkampioenschappen atletiek: Na de slechte resultaten van de Blues zal de minister van Sport ingrijpen

Wereldkampioenschappen atletiek: Na de slechte resultaten van de Blues zal de minister van Sport ingrijpen

De leiders van de Confederatie zullen de nederlaag van Boedapest aan Amelie Odea Castera moeten uitleggen.

De dag na de Olympische Spelen van Tokyo 2021 hadden de grote bazen van de Franse Atletiekfederatie (FFA) recht op een mooie jarretellesverhoging. Er bestaat geen twijfel meer dat de eerste Olympische sport met lege handen zal terugkeren (eigenlijk een zilveren medaillewinnaar, de medaille van Kevin Mayer op de tienkamp) uit de competitie of als schilder zal doorgaan tot de Spelen van Parijs, in 2024.

Roxana Maracineanu was nog steeds minister van Sport, en Claude Onesta was al hoofd van het Nationale Sportagentschap, en daarom een ​​van de ondertekenaars van de essentiële controles voor het goed functioneren van de Fédération Football Association.

“Als de auto in de muur staat en hij is kapot, vertel me dan niet dat hij niet in de muur zit, dan zorgen we er (nu) voor dat we er samen in rijden”, verklaarde de voormalige Franse coach dapper. handbal team.

Twee jaar later had deze naamloze voogdij niet het verwachte effect. En in Eugene redde Mayer in 2022 opnieuw de broden van de Franse atletiek, maar deze week moest de speler uit Montpellier in Boedapest stoppen vanwege een pijnlijke achillespeesblessure.

in de muur

Behoudens de onwaarschijnlijke aardbeving zullen The Blues zondagavond Hongarije berooid verlaten. Het is onvermijdelijk dat dit elf maanden voor de openingsceremonie op de Seine niet voorbij zal gaan.

Volgens RMC Sport, dat de informatie zaterdagmiddag naar buiten bracht, werden Andre Giroud, voorzitter van de federatie, Patrick Ranvier en Romain Barras, directeur high performance, dinsdag op het ministerie ontboden om hun standpunt toe te lichten. alweer. Een keer vaak?

READ  Algerije klaart de klus tegen Oeganda, Senegal en Mali onderweg

Het programma van vandaag

20:05 uur: Hoogspringen dames (finale).
20:10 uur: 5000 mAh (en).
20:20 uur: Speerwerpen h (f).
20:45 uur: 800 mf (v).
21:10 uur: 3000 contra-indicaties en (f).
21:37 uur: 4 x 400 MHz (F). 21:47 uur: 4×400m (v).
Blues tijdens het hardlopen
20.00 uur: Suleen Jekyll en Noel Meneker (lengte).
21:05 uur: Alice Vinot (3000 meter torenspits)
20:20 uur: Jimmy Grecier (5000m).
21:37 uur: 4 x 400m estafette (mannen).
21:50 uur: 4x 400m estafetteloop (dames).

Claude Onesta zal ook aanwezig zijn, maar Amelie Odea-Castierra zal de discussies leiden. Onder deze schijnbare zoetheid komt de (nieuwe) minister sterk over en trekt de aandacht: Le Graet, Laporte… Het lijdt geen twijfel dat zij zich niet tevreden zal stellen met vage interpretaties.

Zaterdagavond, vierentwintig uur voor het einde van het WK in Boedapest, rondde Voetbalfederatie Australië de bevestiging van informatie van RMC Sport af. Het laatste nieuws is dat de auto nog steeds in de muur is ingebed.