Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke vrouw werd verkozen tot de favoriete komiek van de Fransen, volgens France 2 poll (video)

Op zaterdag 8 januari zond de Franse zender France 2 haar programma uit Favoriete komieken van de FransenVrouwen stonden in de schijnwerpers! Welke komiek kwam aan het einde van deze lachavond als eerste op de ranglijst?

De vrouwen stonden zaterdag 8 januari in de spotlight op France 2! in zijn presentatie Favoriete komieken van de FransenEn Lawrence Poccolini Het gaf ons een ranglijst van de 30 beste vrouwen in Frankrijk, volgens een groot nationaal onderzoek. Wie van Muriel Robin, Anne Roumanoff, Elodie Poux, Chantal Ladesou, Julie Ferrier, Elisabeth Buffet, Michèle Laroque, Christelle Chollet, Amelle Chahbi, Sandrine Sarroche, Florence Foresti, Chantal Lauby, Valérie Lemercier, Michèle Bernier, Claudia Tagbo is populair of ? Voordat ze erachter kwamen wie tot Queen of Humor werd gekozen, volgden verschillende sterren elkaar op het podium met één doel: je aan het lachen maken!

Er zijn veel komieken aanwezig

Laurence Boccolini prikte op een zaterdagavond een date met kijkers in het teken van humor. De grootste sporen van vrouwelijk gelach reageerden op het uitvoeren van haar meest aanbeden cartoon. Michel Larroque, vergezeld door haar vriend, Pierre Palmade, als tolk ouders Om de massa te plezieren. De nieuwe generatie comedians wordt niet buitengesloten. Kijkers konden een schematisch diagram ontdekken van:Elodie Poux Genomen uit zijn nieuwe show. France 2 wilde ook knipogen naar de vrouwelijke personages belichaamd door mannen. Elie Chamoun Ze gleed in de huid van een van haar beroemdste personages: Kevin!

De favoriete komedie van de Fransen is…

In de kopgroep vonden kijkers, niet verwonderlijk, personages met een geschiedenis van humor. Op de vijfde plaats vinden we Valerie Lemercier. Sinds het einde van de jaren 80 zijn zijn vrouwelijke personages legendarisch geworden: Muriel Robin Hij verdiende de vierde plaats op de ranglijst! Blanche Tuin Ze kwam in het zeer gesloten circuit van mijn favoriete Franse comedians en pakte een mooie derde plaats. Anne Romanov, die gastster was van Lawrence Pocolini, wordt tweede in het klassement. maar daarna, Welke cabaretier komt eerst? dat het … Bos van Florence ! Twintig jaar lang zegevierde ze op het podium met culttekeningen, zoals het vliegtuig van Barbie. Er is vaak een gebaar of een blik nodig om gelach uit te lokken, dus de eerste plaats is welverdiend!

READ  Ingrid Chauvin, echtgenoot geverifieerd door de dochter van haar minnaar: een eerste blik in hun samengestelde familie