Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jay Carlier onthult zijn nieuwe show maar… na het verliezen van 150 kg!

primair
Guy Carlier, de voormalige Franse tv-sluipschutter, begint op zaterdag 8 januari aan zijn tweede show in het Mathurin Theater in Parijs.

Een man laat zien waar de schrijver, de 72-jarige Guy Carlier, merkt dat hij transformeert met 150 kg minder. “Ik ben op 96 kg, terwijl ik 251 was (…) Ik beschouw dat de 150 kg die ik verloor, het deel is dat Karl ik heb achtergelaten”, geeft hij zich over aan ParijseDeze zaterdag 8 januari. De komiek vertelt over zijn lange strijd tegen de ziekte die hij won na een decennium lang vechten.

Dankzij de operatie en vooral de hulp van voedingsdeskundige Jean-Michel Cohen kon de zeventigjarige herstellen. “Er openlijk over praten op het podium geeft mensen een goed gevoel. We hebben al onze problemen, al onze duistere kanten. “Het roept ook een cruciale liefdesontmoeting op die hem ertoe zou hebben aangezet om de leiding over zijn gezondheid te nemen.

Slachtoffer van boulimia

Jarenlang worstelde YouTuber Carlito’s vader met boulimia. “Ik heb mezelf geruïneerd door tegen mezelf te zeggen dat ik geen goede vent ben. Wat ik in de show zeg, is dat we allemaal hetzelfde zijn, dat heeft iedereen. Het belangrijkste is om hem Carls neer te schieten,” zei hij.

Zo komt de meedogenloze voormalige dissident van de Franse audiovisuele scene weer in de schijnwerpers met een tweede show die zijn naam draagt, van zaterdag 8 januari tot 27 maart in Parijs.

READ  Vianney lanceerde haar eigen kledingmerk en vervulde een van haar 'jeugddromen'