Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Meghan Markle en Harry, twee jaar na “Mexgit”: waar leven ze van?

Prins Harry en Meghan Markle Ze kondigden hun voornemen aan zich terug te trekken uit de Britse monarchie. Op 8 januari 2020 bevestigden de hertog en hertogin van Sussex tot verbazing van iedereen (inclusief leden van de koninklijke familie) op Instagram hun plan om financieel onafhankelijk te worden, tussen Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk, in de hoop op een meer vredig leven ver weg. van mediadruk.

scheidingsteken – bijgenaamd “Megaset“- Hij heeft misschien pijn gedaan op familieniveau, maar het doel is bereikt: prins Harry en Meghan Markle zijn financieel onafhankelijk. Bij de onderhandelingen met de koninklijke familie begin 2020 is afgesproken dat de prins zou helpen ze Charles toen ze alleen waren.Aan de andere kant moest de familie Sussex hun spaargeld gebruiken om het bedrijf in Frogmore Cottage (hun huis in Windsor) te betalen, dat gedeeltelijk werd gefinancierd met belastinggeld (tot € 2,5 miljoen), het was ook nodig om de kwestie van de financiering van de garantie op te lossen die zoveel inkt deed vloeien. Toen ze hun nieuwe leven begonnen, eerst in Canada, daarna in Californië, vanaf maart 2020.

Ten tijde van hun installatie aan de westkust vertrouwde het paar op de tijdelijke hulp van prins Charles en op zijn persoonlijk fortuin: het fortuin van Meghan Markle, dankzij zijn honoraria sinds ze actrice was (1,6 miljoen euro volgens Forbes), en prins Harry, en komen voornamelijk uit de erfenis van Diana (ongeveer 8,3 miljoen euro). “Ik heb wat mijn moeder heeft achtergelaten en zonder haar zouden we niet hebben kunnen vertrekken, Gefascineerd tijdens zijn beroemde tv-interview met Oprah Winfrey en Meghan Markle, in maart 2021. Ik wilde alleen maar genoeg geld hebben voor onze veiligheid en om mijn gezin uit de nood te helpen.. “

Kort nadat ze zich in Californië hadden gevestigd, profiteerde de familie Sussex snel van hun bekendheid en tekende ze verschillende lucratieve contracten om hun toekomst veilig te stellen: in juni 2020 met het Harry Walker Agency, om betaalde conferenties te geven, daarna met Netflix In september 2020 vijf jaar lang sterproducenten spelen en dit voor $100 miljoen (zo’n 84 miljoen euro). In december 2020 werkte de familie Sussex samen met spotify Om audioprogramma’s te produceren (een contract van drie jaar zou tussen de 12 en 15 miljoen euro hebben opgeleverd). In maart 2021 trad Prins Harry toe tot een in San Francisco gevestigde startup die zich toelegt op geestelijke gezondheid. Zijn vrouw van haar kant investeerde geld in een ethisch koffiemerk in Californië.

Conferenties, podcasts, series en documentaires, boeken…

De komende maanden zal het stel naar verwachting ook mooie cheques ophalen bij Penguin Random House. Het eerste deel van de memoires van prins Harry zal naar verwachting eind 2022 in de boekhandel liggen. Een tweede boek zal volgen, evenals een door Meghan Markle gesigneerde welzijnsgids. Het paar zou een voorschot van $ 20 miljoen hebben ontvangen, en hoewel ze van plan zijn de $ 1,5 miljoen te doneren aan Sentebale (opgericht door prins Harry in Lesotho in 2006), hebben ze nog steeds een comfortabel kussen.

Het was in ieder geval nodig om de Archewell Foundation te financieren en een luxe villa in Californië, gelegen in het Montecito-gebied, in de buurt van Santa Barbara, waar ze discreet leven met hun kinderen: Archie en Lilibet (2 jaar en 7 maanden). De accommodatie waarvoor ze 12,3 miljoen euro hebben uitgegeven, maar ze zullen al nadenken over vertrekken …

READ  Michel Drucker en "Vivement dimanche" verlaten Frankrijk 2