Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We weten wanneer seizoen 3 van The Boys op Prime Video wordt uitgezonden!

De hitserie The Boys, geproduceerd door Amazon Studios en Sony Pictures Television, keert in juni 2022 terug op Prime Video.

jongens is terug ! Het langverwachte derde seizoen van de hitserie ging op vrijdag 3 juni in première op Prime Video met drie eerste afleveringen. Daarna zijn elke vrijdag nieuwe afleveringen beschikbaar, tot de deadline van 8 juli. Net als het vorige seizoen wordt dit nieuwe seizoen van acht afleveringen exclusief uitgezonden op het streamingplatform van Amazon.

jongens Gebaseerd op de bestverkochte strip uit de New York Times van Garth Innes en Darek Robertson. Ter herinnering, deze serie een originele visie, humoristische en ironische d’un monde où des super-héros – qui sont aussi populaires que des célébrités, aussi invloed que des politicis en aussi vénérés que des dieux – superntau de leuirs goede daden. The Boys, een burgerwachtgroep, zetten hun missie voort om de waarheid te ontdekken over de Seven and Vought, de miljardengroep die superhelden bedient en hun gevaarlijke geheimen verbergt.

Ontdek de serie The Boys op Prime Video

gekker seizoen

De plot van deze nieuwe afleveringen wordt geheim gehouden, maar het boek gaf ons een beetje graan om te malen. Eric Kripke kondigde afgelopen juli aan dat sommige scènes beter zichtbaar zullen zijn. Het zou natuurlijk een kwestie zijn van het aanpassen van Herogasm, een bijzonder zwavelhoofdstuk uit de strip. In dit nummer verzamelen alle superhelden zich rond een jaarlijks feest waar losbandigheid de hoofdgast is. Hughie en zijn bende zullen het feest binnensluipen en een geweldige wedstrijd bijwonen tussen veel van de leden van de Seven.

READ  Elise Lucet vertelt over de schokkende opmerkingen die ze hoorde toen ze om opslag vroeg زيادة