Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke van de volgende 3 VPN-aanbiedingen (met gratis maanden) is echt een omweg waard op Franse dagen?

Welke van de volgende 3 VPN-aanbiedingen (met gratis maanden) is echt een omweg waard op Franse dagen?

Laten we de selectie van deze dag afronden met Surfshark, een van de kleinste VPN’s die op dit moment snel een fatsoenlijke plek verdient in onze lijst met de beste VPN’s. Sterker nog, je kunt het hebben 24 maanden licentie, + 2 maanden gratis, aan € 2,10 / maand in Surfshark. In totaal betaal je 54,68 euro voor je abonnement van 26 maanden, wat ver verwijderd is van de standaardprijs van 11,69 euro. De verlenging kan dan, wanneer het jou uitkomt, worden gedaan tegen het huidige tarief dat Surfshark je stuurt. En indien nodig heeft u tot 30 dagen vanaf de aankoopdatum om van gedachten te veranderen.

En Surfshark kan bogen op een zeer groot aanbod met 3.200 servers in 65 landen en een geheel nieuwe technologie genaamd Surfshark Nexus. Het principe, heel eenvoudig, is om verbinding te maken met een netwerk van servers in plaats van met een enkele server. Dit heeft het dubbele voordeel dat het een extra beveiligingslaag toevoegt, maar ook de stabiliteit van uw VPN-verbinding verbetert. Met snelheden tot 10 Gbit/s op de drukste servers (VS, Japan, VK), onbeperkte bandbreedte en protocollen zoals IKeV2 en WireGuard, zijn streaming-enthousiastelingen opnieuw grotendeels verantwoordelijk.

READ  Beste websites om goede websites te vinden