Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ultieme VPN-functie die internetgebruikers zal bekoren!

De ultieme VPN-functie die internetgebruikers zal bekoren!

Het is officieel, de ingebouwde Microsoft Edge-browser voor Windows 10 en Windows 11 biedt een gratis VPN. Wees gewaarschuwd, er zullen limieten zijn die bijvoorbeeld NordVPN niet kent.

Het hebben van een gratis VPN via uw browser zou gebruikers van Microsoft Edge moeten interesseren. Daarom wil People Act Magazine, net als zijn collega’s van jeuxvideo.com, alle details van deze bijzondere show weten.

Microsoft Edge maakt inbreuk op de NordVPN-regio

Gebruikers van Microsoft Edge en internetgebruikers in het algemeen hoeven niet uit te leggen wat een VPN is. Maar simpel gezegd, een VPN is een diagram van een Virtual Private Network. Het is dus een type computernetwerk waarmee de mobiliteit van gebruikers kan worden beschermd.

Technisch gezien houdt dit in dat een nep-IP-adres wordt aangemaakt, zodat de geolocatie van de gebruiker niet kan worden bepaald. Deze functie kan niet alleen de gebruiker en zijn gegevens beschermen, maar hen ook toegang geven tot digitale catalogi die niet toegankelijk zijn vanuit hun huidige land. Bijvoorbeeld een bestand openen Netflix-catalogus In de Verenigde Staten vanuit je luie stoel in Frankrijk.

Tot nu toe is de koning van VPN’s nog steeds NordVPN. Eén abonnement op dit programma kan maximaal zes apparaten dekken. Bovendien biedt het niet alleen aan om een ​​virtueel IP-adres aan te maken om uw gegevens te beschermen. Wat Microsoft Edge betreft, lezers van People Act hebben deze uitleg waarschijnlijk niet nodig, maar het is eigenlijk een webbrowser.

READ  Wil je Assassin's Creed Liberation HD binnenkort updaten die niet speelbaar is op Steam, zelfs niet nadat je het hebt gekocht? Ubisoft trekt het uit de verkoop

En niet zomaar een webbrowser, want het web vloog gewoon voorbij. In feite is het zou snel kunnen zijn De eerste browser van Microsoft die een gratis VPN in zijn diensten integreert.

Als dat alles was, stonden we aan het begin van een kleine revolutie. En misschien zelfs, als we het overdrijven, de ineenstorting van betaalde VPN-services. Maar deze zaak is ingewikkelder dan dat.

Belangrijke beperkingen van een beveiligd netwerk

Zullen degenen die Microsoft Edge en NordVPN gebruiken hun abonnement heroverwegen? Netizens verbruiken zelfs maar een handvol euro’s per maand Kan je Profiteer van NordVPN-services. Bovendien kunnen ze regelmatig promotiecodes krijgen op de video’s van hun favoriete YouTubers.

Maar wordt dat allemaal zinloos nu Microsoft Edge VPN zijn eigen heeft? De beveiligingsfunctie van Microsoft Edge, Secure Network, krijgt een grote boost.

Het platform geeft niet aan dat het een VPN in de strikte zin van het woord is.

Maar de functies die het promoot, zijn dezelfde als die van NordVPN. Dit omvat het creëren van een versleutelde tunnel en het creëren van een virtueel IP-adres dat zich in een ander land dan het land van de gebruiker kan bevinden.

Zo’n gratis service kan NordVPN en zijn concurrenten dus schaden. Maar zoals het tijdschrift People Act hierboven vermeldde, heeft Microsoft Edge VPN zijn beperkingen. Dankzij de beveiligde netwerkfunctie van de browser kunnen gebruikers 1 GB aan gegevens per maand gebruiken.

READ  EA Sports F1 23: releasedatum, gameplay, modi... veel details! | Xbox One

Verder wordt de service betaald. Met zo’n kleine hoeveelheid data kunnen gebruikers internationaal niet genieten van een Netflix-abonnement. De komende dagen zal het echter mogelijk zijn om de eerste reacties van dit experiment te verkrijgen. Feedback die Microsoft ongetwijfeld in staat zal stellen om zijn diensten te blijven verbeteren.

Microsoft Edge

Natuurlijk zijn we, net als onze collega’s van jeuxvideo.com, benieuwd naar deze opmerkingen. Microsoft Edge opent de deur naar gratis VPN’s met een beveiligd netwerk. Een deur die vervolgens via NordVPN zelf of andere even belangrijke browsers zoals Microsoft kan gaan.

Over een paar jaar is het misschien niet meer nodig om te overwegen om voor een VPN-service te betalen. Gegevensbescherming is een van de belangrijkste kwesties voor internetgebruikers en voor degenen die hen dergelijke diensten verlenen.