Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote storing Xbox Live: afspelen van games en cloudgames beïnvloed (OPGELOST) | Xbox One

Veel spelers hebben aan het begin van het weekend problemen met Xbox Live. De Xbox after-sales service Bevestigde een grote storing die al een tijdje aan de gang is.

Artikel update: Microsoft heeft zojuist aangekondigd dat de onderstaande problemen nu moeten worden opgelost. Je zou dan in staat moeten zijn om je games uit te voeren en zonder problemen te genieten van Xbox Cloud-games.

origineel bericht:

De impact van een grote storing bij de lancering van games en Xbox Cloud-games

Wanneer zich een Xbox Live-storing voordoet, zien we dit meteen op de Xbox Live-statuspagina. Xbox heeft zojuist zijn status bijgewerkt en er is sinds gisteravond een voortdurend probleem met de categorieën Games en Games, evenals Cloud en Remote Games.

Velen van jullie kunnen geen games of digitale games spelen via Xbox Cloud Gaming en dit komt met name door deze storing.

U kunt problemen ondervinden bij het starten van cloudgames of het onverwacht loskoppelen van de game nadat u deze hebt gestart.

Als u deze technische kwetsbaarheden tegenkomt, weet dan dat de teams al op de hoogte zijn en eraan werken om het probleem op te lossen. Helaas weten we niet hoe lang dat gaat duren.

READ  Pas op voor deze Chrome-extensie die uw e-mailaccounts kan stelen...