Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ontdekking van een “gele stenen weg” in de onbekende diepten van de Stille Oceaan

De ontdekking van een “gele stenen weg” in de onbekende diepten van de Stille Oceaan

Hebben wetenschappers net de weg naar Atlantis ontdekt? De leden van het verkenningsschip Nautilus stelden zichzelf onvermijdelijk de vraag, nadat ze net een mysterieus wezen hadden ontdekt op de bodem van de Stille Oceaan. “gele stenen weg”En Wetenschapswaarschuwingsrapporten.

werd ontdekt in Noordwestelijke Hawaïaanse eilandenin de accusatief Papahānaumokuākea National NavyHet is een van de grootste beschermde mariene gebieden ter wereld. Het heeft een oppervlakte van meer dan 1.510.000 vierkante kilometer2is vooral spannend voor wetenschappers: tot nu toe is slechts 3% van de zeebodem bestudeerd.

Door meer dan 3.000 meter diep te boren in deze onbekende wateren, hebben onderzoekers van oceaanverkenningsdoos Dus deden ze deze vreemde ontdekking die ze live filmden. Dit is de weg naar Atlantis.vuurde een van de ontdekkingsreizigers stomverbaasd af.

Dit soort vreemde grond vergelijkt het team met “gebakken korst”uitdagingen. Volgens de onderzoekers zou het in feite de oude bedding kunnen zijn van een droog meer bedekt met vulkanisch gesteente. Door de opeenvolgende temperatuurveranderingen zouden deze scheuren er vreemd uit kunnen zien als wat wetenschappers beschrijven als a “gele stenen weg”.

Wat doe je met deze ontdekking? De bemanning wil nu Beklim dit vreemde onderwaterpad, om te begrijpen hoe deze geologie kan zijn ontstaan ​​in de diepten van de Stille Oceaan. En misschien vallen, waarom niet, op een grotere schat.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Wil je op de eerste rij zitten bij de volgende Nautilus Discoveries en RC Diving Vehicles? Het is heel goed mogelijk. De bemanning zendt hun onderwateruitjes al uit leef hier.

READ  De aankondiging van deze uiterst zeldzame kaarten deed fans springen