Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke elektrische stadsfiets onder de 900 euro mag je niet missen?

Welke elektrische stadsfiets onder de 900 euro mag je niet missen?

De bakker is niet bij jou in de buurt, maar je hebt geen zin om de auto te pakken om brood te kopen? Een fiets is de oplossing die je nodig hebt, vooral een elektrische fiets: met MOMA BIKES elektrische stadsfiets , kun je in enkele ogenblikken korte ritten maken, maar ook overdag tientallen kilometers afleggen zonder moe te worden. Dankzij het bereik van 80 km kunt u een rondrit maken naar uw werkplek of naar vrienden die aan de andere kant van de stad wonen. Voor langere reizen kunt u dankzij de opvouwbare carrosserie van de VAE hem eenvoudig in de kofferbak van uw auto opbergen en hem gebruiken zoals u wilt zodra u er bent. Alles voor minder dan €900 op Cdiscount!

Ckortingsactie: bespaar meer dan € 900 op MOMA BIKES opvouwbare elektrische fiets

Qua motor heeft de MOMA BIKES opvouwbare elektrische fiets een vermogen van 250W en biedt ondersteuning op 3 niveaus om uit te kiezen. Dankzij de Shimano 7-versnellingsbak kunt u uw gebruik nog verder aanpassen aan het type rit en uw wensen, terwijl de voorvering zorgt voor goed comfort, zelfs op verkeersdrempels of ruige wegen. Ook voor de MOMA BIKES VAE is uitrusting aanwezig, deze is voorzien van LED-verlichting voor en achter, een wandelstok, een bagagerek, een bel en een comfortabel zadel met leerlook. Daarom heeft het alles om u te verleiden en u door de jaren heen te vergezellen op vele avonturen.

Klik hier om te profiteren van de Cdiscount-aanbieding op de elektrische fiets MOMA BIKES