Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Agnes Panier-Runacher kondigt een stemming over de wet aan “in november”

Agnes Panier-Runacher kondigt een stemming over de wet aan “in november”

Premier Elizabeth Bourne maakte zaterdag bekend dat distributeurs gedurende “een paar maanden” benzine met “verlies” mogen verkopen.

De regering hoopt te stemmen over een wet die distributeurs in staat stelt benzine ‘in november’ met verlies te verkopen, zo maakte minister van Energietransitie Agnes Pannier-Runacher zondagavond bekend op BFMTV. Ze legde uit dat deze maatregel hen “een extra mate van werk” zou moeten opleveren.

“De wet zal de komende dagen worden gepresenteerd aan de Raad van Ministers en vervolgens in oktober aan de Nationale Vergadering en we hopen dat er in november over deze wet zal worden gestemd. Dit zal fabrikanten in staat stellen deze extra hefboom te gebruiken om de brandstofprijzen te verlagen. .” De minister legde het uit.

“Vooruitgang boeken met geperforeerde operaties.”

In het licht van de stijgende benzineprijzen bij tankstations maakte premier Elizabeth Bourne dit zaterdag in columns bekend ParijseDistributeurs mogen gedurende “een paar maanden” benzine met “verlies” verkopen.

Met andere woorden: dankzij dit mechanisme kunt u het product doorverkopen voor minder dan de aankoopprijs. theoretisch, Deze praktijk is sinds de wet van 1963 verboden. Maar er zijn bepaalde uitzonderingen, vooral voor producten met ‘aanzienlijke seizoensinvloeden’.

De minister van Energie rechtvaardigde: “Met deze wet geven we ze een extra mate van mobiliteit en geven we ze de mogelijkheid om door te gaan met de zware operaties die ze kunnen uitvoeren om de brandstofprijzen te verlagen.” overgang.

READ  Chevrolet adviseert de auto niet in een overdekte parkeergarage te parkeren