Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Welke astrologische tekens zijn potentieel narcistische perverselingen? Top 3 om te vermijden…

En als het astrologische teken elk van hen in staat stelt meer te weten te komen over zijn persoonlijkheidskenmerken. Soms kunnen astrologische tekens ons echt informeren over sommige aspecten van elkaars persoonlijkheid. Natuurlijk is de reis van iedereen, vanaf de geboorte tot hun ontmoeting door middel van onderwijs, belangrijker in Weegschaal, maar soms herinneren enkele overeenkomsten tussen twee mensen met hetzelfde teken ons eraan dat de sterren ons toch wat informatie kunnen geven. Sommige tekens zoals Vissen, Kreeft of Stier hebben dus meer geluk in de liefde dan andere, terwijl sommige tekens zoals Steenbok gemakkelijker miljonair kunnen worden.

Maar hoe zit het met narcistische perverselingen? Terwijl we u de meest verraden sterrenbeelden onthullen, met 3 saaie sterrenbeelden, zijn hier de 3 astrologische tekens die het meest waarschijnlijk een giftige persoonlijkheid ontwikkelen. En de plaats bovenaan het podium wordt zonder verrassing ingenomen door Gemini! Een dubbel teken van de dierenriem, zoals Weegschaal, wordt vaak toegeschreven aan Tweelingen met een gespleten persoonlijkheid en talent voor manipulatie. Een uitgesproken gebrek aan zelfvertrouwen leidt tot een relatie die constant warm en koud waait. Daarom is het het teken dat het meest vatbaar is voor narcistische perversie. Beroemde Tweelingen zijn onder meer Jean Dujardin, Prins William, Ben Attal, Lenny Kravitz en Julie Gayette.

Onder hun schattige…

Achter de Tweelingen wordt goed getoond dat Leo-inboorlingen, zoals Mila Kunis, Jennifer Lawrence of Alice Taglioni, een giftige persoonlijkheid ontwikkelen. Dit vuurteken, een element dat het deelt met Ram en Boogschutter, is een van de meest ijdele. Pas dus op als je zijn ego niet genoeg vleit. Dit laatste kan je heel goed voorkomen en je hoofdpijn bezorgen de dagen niet meegerekend. En dit is zonder zelfs maar uit te leggen waarom. En moed voor degenen die de mening van een inheemse Leeuw niet delen, hij kan een pijnlijk moment beleven. Eindelijk, en dit is een verrassing, bereikt de walvis de derde plaats op het podium. We hebben echter de vervelende gewoonte om de inboorlingen van dit waterteken als ‘aardig’ te kwalificeren. Onder hun sfeer zijn ze echter meesters in de kunst om hun gevoelens te verbergen. En ze heeft er misschien geen probleem mee om in het openbaar vernederd te worden als ze daar zin in heeft. Beroemde inboorlingen van dit teken zijn Justin Bieber, Pierre NeenRihanna, Stromae, Leïla Bekhti of zelfs Eva Mendes.

READ  Haar voormalige secretaris onthult