Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De talentenjacht van Faustine Pollaert verbaast netizens

Op donderdag 22 december schrokken “Prodiges” netizens. Frankrijk schermafbeelding 2

Deze donderdag 22 december werd een nieuw nummer van “Miracles” uitgezonden op France 2. De avond werd daarom onder de aandacht van de kijkers gebracht. Unaniem waren netizens verbluft door deze jonge talenten en de “welwillendheid” die uit dit programma voortkwam.

Tijdens deze schoolvakantieperiode heeft France Télévisions wijzigingen aangebracht in haar reguliere programma. Twee weken lang zullen kijkers het niet vinden Faustin Pollert in de dagelijkse showstart vandaag. Geen paniek echter… de presentator blijft in de uitzending zoals hij is en heeft besloten het eindejaar in stijl af te sluiten. Deze donderdag 22 december, vrouw Maxim Chatham Hij stond aan het hoofd van een nieuw aantal “wonderen“, die wordt uitgezonden op France 2, en ze schitterde met haar welwillendheid en sympathie voor de jonge kandidaten.

In deze remake besluiten 15 jonge talenten tussen de 9 en 16 jaar om op het podium op te treden om hun indrukwekkende talenten te laten zien. In dit programma Made in France 2 zijn drie categorieën vertegenwoordigd, namelijk dansen, een muziekinstrument bespelen en zingen. Om deze getalenteerde jonge mensen te beoordelen en te evalueren, riep “Prodiges” drie uitzonderlijke juryleden: de sterdanseres Marie-Claude Petragala, bekend als rechter in “Dans met de sterrenOm deze getalenteerde kinderen te begeleiden, heeft Maestro Zahia Ziouane bovendien haar tempo bepaald met het Divertimento Orchestra.Het valt niet te ontkennen dat kijkers zich bij ons hebben aangesloten om dit nieuwe en langverwachte nummer van het negende seizoen van “Prodiges” te ontdekken.

READ  Een speler behaalt haar winst van 16 miljoen euro in Ecommoy (Sarth)

Video – (Her)Ontdek de sleutelmomenten in het leven van Faustine Bollaert:

“Volslagen verbaasd over de jonge wonderkinderen”

En als programma’s internetgebruikers in de meeste gevallen verdelen, dan heeft Prodiges deze trend gekeerd. Dit entertainment was unaniem op internet en fascineerde alle abonnees van het sociale netwerk Blue Bird. Voor hen is ‘wonderen’ ‘verfrissend’, ‘goed’ en bovenal grote ‘elegantie’. Het volstaat te zeggen dat deze klassieke talentenjacht de kijkers versteld deed staan ​​toen Kerstmis naderde. Bovendien wordt het voor sommigen beschouwd als “de mooiste show van het jaar”, en de laatste bracht hen in een maalstroom van emoties. Netizens adviseerden zelfs de productie van “Dancing with the Stars” om wat zaden te nemen in de komende seizoenen.

In 2021 won Simon het achtste seizoen van ‘Prodiges’. De jonge knaap werd pas de tweede klarinettist die deze show won, na Marin in 2016. Maar welk talent zal Simon dan opvolgen? Reageer donderdag 29 december op de finale van de wedstrijd “Prodiges”.

Video – Miracles: Wie heeft de editie van 2021 gewonnen?