Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – PRIX DE CHALAIS 23 dec.  2022

Quinté PMU – PRIX DE CHALAIS 23 dec. 2022

Diagnostische Canalturf.com


foto van Hymne Du Gers

De start van de sprint, 2.100 meter, vliegoefening, veertien vijfjarigen opgesteld in Shalis prijzenVrijdag, in Vincennes. Na de meest interessante terugvlucht, Gers volkslied (foto) Hij lijkt zijn winning streak te kunnen hervatten.
13 beef jerks Hij won zes van zijn elf publieke optredens. Toen werd hij uitgeschakeld van april 2021 tot december 2022, hij heeft net een waardige comeback-race achter de rug en dat komt op tijd. onze favoriet.
8 Harlem D.Boy : Hoewel 16e aan de buitenkant en op de tweede rij achter Automation, heeft deze voorzichtige en respectabele draf de laatste tijd in stijl gewonnen op de baan. Joggen is ijverig, het moet logisch worden herhaald.
6 Candy Helio’s : Na het winnen van de race deze zomer in Vincennes, heeft hij sindsdien drie finishplaatsen en twee plaatsen behaald. Met goede zorg toevertrouwd, gepresenteerd op blote voeten, wordt hier bevestiging verwacht door Eric Raven.
2 Noorse kronen : Deze verzorgde draf kan bogen op acht overwinningen in 25 betwiste wedstrijden. Bovendien was hij in Vincennes drie wedstrijden ongeslagen en bleef hij twee overwinningen langer. Hoewel het minder benadrukt wordt op gereduceerde lay-outs, verdient het erkenning.
14 Hamilton Do Hamm : Toegegeven, hij is de minst winstgevende in de race en zal het moeten opnemen tegen een nummer op de tweede regel achter een auto. Zijn coach beoordeelt echter zijn opkomst en overwinning op dit circuit afgelopen winter. Wij reserveren.
3 Hermes Ludoi : Het is duidelijk dat het al enkele maanden een lovenswaardig doorzettingsvermogen heeft getoond. Zelfs als hij nadrukkelijker blijft in het vasthouden van banen, zou hij opnieuw goed moeten scoren. om een ​​plek te krijgen.
1 Daar gaan we : Tijdens zijn laatste drie ritten, in Vincennes, heeft hij zich niet kunnen onderscheiden. Hij heeft echter 13 podiumplaatsen behaald in 24 starts en eindigde vorig jaar als tweede op dat circuit. Het zou dus onverstandig zijn om het te weigeren.
4 supersnelheden : Als hij doorgaat met meerdere mislukte optredens, heeft hij 12 podia en 26 optredens, of een slagingspercentage van meer dan 46%. Goed gelegen achter de vleugels van een autorun, zal het fans van rechtschapen vreemdelingen interesseren.
In de non-runner: De 5 HIATUS

READ  TV: Een drama laten vallen tijdens het filmen van de show... Na acht jaar blut te zijn geweest in Argentinië, eisen families eindelijk gerechtigheid

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Gekozen door Stefan Davy

Baseren
13 Gers Alnatem
8 Haarlem de Bucy
Regelmatige kansen
6 Helios Candy
2 Noorse kroon
14 Hamilton Du Hamm
buiten
3 Hermes Ludu
1 hier zijn we
4 Super snel

Prognose samenvatting:

favoriet
13 – Jazr Al-Nateem

slag voor het hart
8 – Haarlem de Boque

moment van waanzin
14- Hamilton Du Hamm

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Dit is een geweldige look voor HARLEM DE BUCY!

Drie favorieten staan ​​van tevoren dicht bij elkaar en zouden ons een goed gevecht kunnen geven in de laatste etappe van de Prix de Chalais, het ZE5-evenement van de dag: Haarlem de Bussygrote winnaar op 10 december in deze cyclus (ondanks het zeer complexe getal op de tweede rij), gebaardie ongeslagen was in drie pogingen bij Vincennes, maar niet gewend was zich te ontwikkelen op snelheidscursussen, en Helios snoep, die nooit stopt met het opstellen van goede resultaten. Achter deze drie logische regels zullen we zetten Khayyam-hymnetot zijn eer voor zijn zeer bevredigende optreden onlangs op dit toernooi (hoewel hij sinds juni 2021 niet meer in competitie is gezien), Overtollige snelheiddie op 22 november thuis niet kon spreken, en W.J Hermes LuduGoed gepositioneerd achter de auto en in goede fysieke conditie. hier zijn wevoor het eerst in zijn carrière volledig blootsvoets, en Hamiltondie aan het begin van de maand goed presteerde in deze cyclus, moet ook in de gaten worden gehouden als tweede.


Kies ZEturf.fr

Nee. paard Bestuurder
8 Haarlem de Bucy Abbrevard A.
2 Noorse kroon LAGADEUC FC
6 Helios Candy Ravin E.
13 Gers Alnatem Bazeer Jm
4 Super snel Tom en.
3 Hermes Ludu Rochard geb.
1 hier zijn we DUBOIS J.
14 Hamilton Du Hamm VERCRUYSSE P.
READ  Elise Lucette: “Ik moet lachen als Sonia Mabrouk ons ​​onderzoeksles geeft”

De voorspelling is Genybet.fr


Op vrijdag 23 december hadden de Ruiters opnieuw een rendez-vous op de zwarte kolen van Parijs-Vincennes. Veertien 5-jarigen, die nog geen 115.000 euro hebben gewonnen, zullen terechtkomen op de verkorte 2.100 m van de hoofdbaan ter gelegenheid van de Prix de Chalais, de race van de dag. Zoon van de machtige Lilium Madrake, Haarlem De Bussy (8) Hij blijft zijn grenzen verleggen en laat zich stevig gelden op het circuit van interesse, waarbij hij de uitstekende kilometerreductie van 1’10”9 laat zien. Hij zal met alle gemak starten met zijn nummer buiten achter de automaat en zijn rivalen nog steeds moeten laten lijden. zoals onze favoriet, Rammelaar (2) Beter dan nu kan het niet. Hij is zojuist onze klassieke baanfavoriet gepasseerd en toont een zeldzame aanleg als hij zonder zijn vier ijzers speelt. Ideaal gelegen aan de frontlinie, zal hij niet bij voorbaat verslagen worden. geweldige koop, Helios Candy (6) Het moet worden onderhouden om zijn volledige potentieel te benutten, in tegenstelling tot de bovengenoemde concurrenten. Gelinkt aan Eric Raven, moet hij toch reageren. Hypersnel (4) Veel beter dan zijn recente muziek doet vermoeden. Honing ervoor, hij kan dingen in perspectief plaatsen. De auteur van een goede comeback na zes maanden afwezigheid, “Al-Bazir” Hymne van tenten (13) Hij zal supporters hebben, net als Hamilton uit Hamm (14)keerde terug naar hogere vorm, en Hermes Luduwa (3), wie doet de boodschappen. blootsvoets, Haar en gaan (1) Hij maakt onze selectie compleet.


Kies Genybet.fr

Nee. paard Bestuurder
8 Haarlem de Bucy Abbrevard A.
2 Noorse kroon LAGADEUC FC
6 Helios Candy Ravin E.
4 Super snel Tom en.
13 Gers Alnatem Bazeer Jm
14 Hamilton Du Hamm VERCRUYSSE P.
3 Hermes Ludu Rochard geb.
1 hier zijn we DUBOIS J.
12 Higuain de Lou abervard l.
5 ONDERBREKING SENET JF
10 DAIRPET GEWELDIG PLOQUIN P.PH.
7 Veld paard Gilormini c.
11 hoge droom Colette A.
9 CEBE EER Libanon k.
READ  Jean-Pierre Bernard's begrafenis: deze zeldzame foto's van zijn oudste zoon Olivier zijn van streek

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit voor een consult Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

Nee. paard Bestuurder
13 Gers Alnatem Bazir JM
8 Haarlem de Bucy Abbrevard A.
6 Helios Candy Ravin E.
2 Noorse kroon LAGADEUC FC
4 Super snel Tom en.
14 Hamilton Du Hamm VERCRUYSSE P.
3 Hermes Ludu Rochard geb.
1 hier zijn we DUBOIS J.
12 Higuain de Lou abervard l.
7 Veld paard Gilormini c.