Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Baptiste Gigan ondanks kritiek, kreunt de zanger Leticia Halliday en zijn entourage!

Jean-Baptiste Gigan ondanks kritiek, kreunt de zanger Leticia Halliday en zijn entourage!

Enkele jaren geleden won Jean-Baptiste Gigan het dertiende seizoen van “Frankrijk heeft een groot talent”. Een overwinning die de deuren van de showbusiness voor hem opende. Maandenlang deed de 39-jarige zangeres dates door het hele land met “The Voice of Johnny” voordat ze haar debuutalbum uitbracht, Since I Was Written. Een succes dat duidelijk niet iedereen beviel, vooral Jean-Claude Camus, een rockproducer, die geen blad voor de mond nam op sociale netwerken.

“schandaal! Het beperkt identiteitsdiefstal! Ik begrijp niet eens dat de twee oudsten, die hun rechten opeisen naar het beeld van hun vader, zulke dingen tolereren., Riep. Eerder gedeeld standpunt Leticia Halliday. “Ik ga niet tegen je liegen, het maakt me ongemakkelijk en ik ga hem niet in concert zien…”vastgelegd in de Parijse zuilen.

“Ik ben eerlijk in mijn aanpak.”

Geamuseerd door critici, blijft Jean-Baptiste Guillen liever glimlachen. “Ik zal je iets vertellen, het kan me niet schelen. (Glimlach) Mensen hebben het recht om te denken wat ze willen. Het is niet gênant. Het raakt me niet omdat ik eerlijk ben in mijn benadering. Ik was niet geregistreerd in Frankrijk en ze heeft elders veel talent. Zij waren degenen die mij belden. Ik zou in het begin hebben afgewezen, ik wilde niet »Dat lichtte hij onlangs toe tijdens een interview met Pure Charts. En om op te volgen: “Ik ben kalm en kan lange tijd in vrede leven. Er is absoluut niets gebeurd. Het is pure verzinsel, Leticia’s woorden, het een of het ander. Ik ken haar niet, zij kent mij niet. Het enige dat ik Wat ik wel weet, is dat David Halliday hiervan op de hoogte is en heel goed weet wie ik ben. Vertel hem dat het indrukwekkend is, dus hij steunt het project enorm.. Dat is wat er gezegd werd!

READ  Amandine Pellissard ontslagen in X: na deprogrammering van TPMP wil ze 'vechten' met een 'varken'-columnist

VB

Zie ook: