Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Het is fysiek niet mijn stijl’: Benoit Dubois heeft een relatie met een ‘huisarts’

‘Het is fysiek niet mijn stijl’: Benoit Dubois heeft een relatie met een ‘huisarts’

Sinds 2018 werkt Benoît Dubois af en toe als programmacolumnist Raak mijn tv niet aan En de TPMP-mensen. Buiten deze gelegenheden is de voormalige reality-tv-ster erg actief op haar sociale netwerken. In een interview met het tijdschrift openbaar Aanstaande vrijdag 23 december 2022 is degene die zich bekend heeft gemaakt door het vierde seizoen van Het geheime verhaal (2010) Hij keerde terug naar zijn reality-tv-ervaring en acteercarrière. Maar de jongeman vertelde ook over zijn liefdesrelatie met de man die zijn identiteit verborg.

Als Benoit Dubois heel discreet is over wat hij leuk vindt, is het vooral noodzakelijk om de verzoeken van zijn vrienden te respecteren. “De jongens met wie ik uitga willen niet ontmaskerd worden. Als ik zeg “hij is mijn man”, zijn er twaalf jongens die me hete foto’s van hem willen sturen … allemaal voor verdomde shit!Hij legde uit dat dit soort gevoelige situaties niet meer voorkomen, dus besloot de persoon die verslaafd is aan chirurgie om zijn privéleven niet in de media te bespreken. Wel voor onze collega’s van openbaarhij verklaart nog steeds dat hij een relatie heeft…

Laat me zijn loonlijst zien!

Behalve dat hij verliefd is, heeft Benoit Dubois echt het gevoel dat hij de persoon heeft gevonden met wie hij zijn leven wil doorbrengen. “Dat is het, je hebt iemand gevonden voor anderhalve maand. Hij is een huisarts, en deze keer voel ik dat hij de juiste persoon is. Laat me zijn loonlijst zien! Ik maak geen grapje. Ik weet het niet, het is fysiek niet mijn stijl. Maar hij flirtte met me in een club, vertelde me dat ik zo knap was… Hij kende me niet en dat is cool.Hij legde uit, gelukkiger dan ooit.

READ  Taylor Swift wordt verliefd op een geweldige atleet: een onverwachte uitkomst van hun relatie!

Als reactie op de aanhoudende geruchten wilde de toekomstige vader ook iets zeggen over zijn eerdere relaties. “Ik ben loyaal, en dan vertrouw ik niet snel, omdat ik er niet aan wil wennen om te zeggen “Ik heb geslapen met.” Dus ik ontmoette ze en stelde hun bedoelingen vast. Ik slaap de eerste nacht niet!Hij benadrukte ten slotte: We wensen hem gelukkig te zijn en een gezin te stichten!