Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hier begint het allemaal: wat je te wachten staat in aflevering 564 op maandag 26 december 2022 [SPOILERS] – Nieuwsserie op tv

Hier begint het allemaal: wat je te wachten staat in aflevering 564 op maandag 26 december 2022 [SPOILERS] – Nieuwsserie op tv

In de volgende aflevering van “Here It All Begins” staat Greg voor een ultimatum. Salome van haar kant neemt de klappen op om hun relatie in stand te houden. Bij Double A nodigt Axel zijn moeder uit voor een speciaal diner.

Let op, de volgende paragrafen bevatten spoilers voor een aflevering die hier alle uitzendingen maandagavond op TF1 begint! Als je niets wilt weten, lees dan niet!

Maandag 26 december Hier begint het allemaal…

Greg en Elliot zijn terug van hun romantische kerstweekend en rijden met hun eigen foodtruck over de wegen van het gebied. Elliot heeft sterren in zijn ogen, niet alleen omdat het concept werkte, maar ook omdat ze het samen deden. Dit moedigt hem aan om op de ingeslagen weg verder te gaan en elk weekend een heerlijke foodtruck aan te bieden. Greg is ook enthousiast over het idee. Tegelijkertijd ontvangt de laatste een bericht van Jasmine, waarin staat dat hij de perfecte ring voor Elliot heeft gevonden. Greg vraagt ​​dan zijn vriend om zijn feest voor de volgende dag te boeken.

In uitvoering feliciteert Teyssier Greg en Eliott met hun succes met het kerstmenu van het Instituut, evenals met de goede publiciteit die ze de instelling hebben gegeven dankzij de voedselkar. De leider beschouwt Greg als het intellectuele hoofd van het duo en is niet op de hoogte van Elliot’s heldendaden. Maar hij vat het niet persoonlijk op. Als Judd er met hem over komt praten en het oneerlijk vindt van de kant van Teyssier, zet hij het recht.

Later vertrouwt Greg Lionel en Hortense zijn plan toe om Elliot een aanzoek te doen. Hij vertrouwt hen de taak toe om een ​​diner in de Marais te organiseren waarvan het menu het verhaal van het paar zal vertellen. Jasmine voegt zich bij hen en laat ze de ring zien die ze heeft uitgekozen. Iedereen is het erover eens dat het perfect is.

READ  “Ik heb niet de indruk dat mensen mij als oud beschouwen”: Michel Drucker stelt zijn pensioendatum opnieuw uit

Greg luncht dan met zijn ouders in Double A. Na het dessert kondigt hij eindelijk zijn huwelijksplan met Elliot aan hen aan. Toen kondigde zijn vader aan dat hij een ander project voor hem had: zijn eigen restaurant openen in Tokio en daar een heel jaar blijven. Zou er vrijdag moeten zijn. Benot onthult dat de kerstlijst een examen was, waarvoor Greg met vlag en wimpel slaagde. Geschokt wijst de jongeman het aanbod van zijn vader af, die openlijk zijn huwelijksplan afkeurt, en verlaat vervolgens de tafel.

Delphine wendt zich tot haar man en merkt dat hij zich onwel voelt. Een getuige van de scène, Judd, die werkt als bediende bij Double A, komt tussenbeide en helpt Delphine haar naar de ziekenboeg te brengen. Onmiddellijk zorgt Constance voor hem. Als hij eenmaal bij zinnen is, bagatelliseert Chief Delobel het incident. Delphine maakt zich grote zorgen en onthult dat hij een coronaire hartziekte heeft en dat hij zijn operatie steeds uitstelt in het belang van zijn werk. Nadat hij Jude heeft verteld hen met rust te laten, adviseert Constance Benoit om te handelen, anders riskeert hij een hartaanval.

Greg van zijn kant volgt Hortense naar de Marais waar ze de perfecte plek heeft gevonden om een ​​huwelijksaanzoekdiner te organiseren. Hij vertrouwt haar, evenals Hortense, het project van zijn vader toe. Zelfs als het een geweldige kans was, zou Greg zijn toekomst zeker aan die van Elliott willen verbinden.

Terug bij het Instituut verzekert Greg Lionel dat hij zijn getuige zal zijn. Jude onderbreekt hen om van Chief Delobel te horen. Hij vertelt over het ongemak dat hij ervoer en wenst dat hij snel geopereerd wordt. Greg begrijpt dan dat de slechte gezondheid van zijn vader de reden is dat hij de fakkel wil doorgeven. Anders blijft hij werken en Greg vreest dat ze hem fataal zal worden…

READ  VERWACHT DE GRAND PRIX DES 5 YEARS

Salome gaat naar Kelly en Letitia om te proberen ruzie met hen te krijgen. Kelly weigert te doen alsof en gaat naar de les. Voor Laetitia zegt ze dat ze tijd nodig heeft om de informatie in zich op te nemen. Aan de andere kant vindt ze dat haar zus het uit moet maken met Thomas als ze haar vriendschap met Kelly echt waardeert.

Tijdens de les feliciteert Thomas zijn leerlingen met het succes van hun pop-up shop. Omdat hij de volgende dag een vaste hoogleraar aan het instituut zou worden, zou hij de eenheden niet kunnen organiseren. In de laatste oefening vroeg hij de studenten om Babka nog een keer te bezoeken. Salome wordt vervolgens onderworpen aan denigrerende opmerkingen van Charlene over haar relatie met Thomas. De laatste punten i.

Thomas en Salome ontmoeten elkaar na de les. Als haar maat denkt dat ze de zaak kan gladstrijken door met Kelly te praten, denkt Salome dat het het beste is om het daarbij te laten. Thomas pakt alleen haar hand om met haar mee te denken als Kelly langskomt in de tuin. Salome drukt een blik van onbehagen uit.

Je achtervolgt haar om te proberen te praten. Salome wijst erop dat niets Kelly ervan weerhoudt om een ​​relatie met haar vader te blijven hebben. Maar de laatste beweert integendeel dat haar vriend alles verpest heeft.

In de keukens van Double A geeft Axel aan Theo toe dat hij het hele weekend niets van zijn vader heeft gehoord na wat er tijdens het kerstdiner is gebeurd. Theo probeert hem gerust te stellen door te zeggen dat iedereen al verder is. Integendeel, Axel gelooft dat zijn moeder nog niet hersteld is. Hij wil haar graag opvrolijken door een speciale maaltijd voor haar te organiseren bij Double A. Theo heeft geen tijd om voor haar te zorgen, maar laat haar vrij door aan te geven dat Iniesta de hele middag weg is. Dan vraagt ​​Axel Solal en Ethan om hulp, en ze zijn het daarmee eens.

READ  Adriana Karembeu verzilvert haar duet met Michel Cymes

En dus verwelkomt Axel zijn moeder in Double A en biedt haar het enige gerecht op het menu aan dat zijn vrienden kunnen eten. Lola was geraakt door deze interesse. Axel voegt zich bij zijn vrienden in de keuken en helpt hen.

Net voor het dessert keert Axel terug naar de eetkamer om zijn moeder een glas champagne aan te bieden. Door het restaurantraam ziet hij Iniesta naar het restaurant lopen. Axel onthult aan zijn moeder dat het niet de bedoeling is dat ze daar zijn en gooit haar snel weg, terwijl Solal Inesta naar buiten draagt. Axel verbergt snel wat hij heeft voorbereid als de kamerleraar eindelijk naar binnen kan. Tegelijkertijd arriveert Ethan uit de keukens, Lola’s snoep in de hand.