Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Carla Bruni, verdrietig en volledig geïsoleerd ter gelegenheid van haar 55e verjaardag, “iets onherstelbaars”

Carla Bruni, verdrietig en volledig geïsoleerd ter gelegenheid van haar 55e verjaardag, “iets onherstelbaars”

Carla Bruni Sarkozy werd geboren op 23 december. Als voor veel verjaardagen een bron van vreugde is, is dit niet het geval voor de Summit. Het meisje, dat net haar 55e verjaardag vierde, vond troost bij haar fans. Blijkbaar had ze een liefdesbetovering nodig.

Carla Bruni Sarkozy heeft de drone. Hoe dan ook, dat suggereert zijn laatste Instagram-post. Op haar verjaardag, die werd gevierd op vrijdag 23 december, ontving de 55-jarige ster talloze wensen en steun van haar fans en community op sociale netwerken. De woorden die het hart raakten van de moeder van Aurélien, 21, en Giulia, 11, waren niet echt een stimulans om een ​​gebeurtenis te vieren die haar niet gelukkig maakt.

Op dezelfde dag onthulde de voormalige first lady een zwart-witfoto van zichzelf met het weemoedige onderschrift: “Bedankt voor alle gelukkige verjaardagswensen. Om je de waarheid te zeggen, verjaardagen hebben me altijd bedroefd, alsof er iets onherstelbaars of ontroostbaars in mijn buurt groeide…Zich bewust van alle liefde die de wereld voor haar heeft, bedankt ze het publiek niet voor alle aandacht:Je brieven troosten me voor al deze eenzaamheid die ons uit elkaar houdt en uit elkaar scheurt. Dank u voor uw tederheid, voor uw zoetheidconcludeert ze.

In de reacties bleven de berichten binnenstromen:Je bent elk jaar mooier “,” Je bent meer dan lief “,” Van harte gefeliciteerd Carla Bruni. Ik herhaal het keer op keer. Voor mij verander je niet, je bent nog steeds dezelfde als toen we vijftien waren. Breng een onvergetelijke avond door, omringd door de uwe. Ik kus je heel erg en een heel fijne vakantie aan het einde van het jaar “,” Wat een bericht …

Lees verder

READ  Wat gebeurde er direct na het advies en zagen we het niet op het scherm?

Lees ook

Stephanie (Love in the Meadow): Ze is zo hebzuchtig met Hervey dat ze een lief statement tegen hem maakt
Clotilde Courau: Dochter Vittoria de Savoie, massieve gouden hoepels en glitters, maken de show!
Cathy en David Guetta, Exxes Christmas Reunion: Een sneeuwlandschap met Elvis en Angie, de hele clan!

filmpje – Precies Carla Bruni Sarkozy