Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wedstrijd OM – Straatsburg: tv-zender en mogelijke opstellingen

Wedstrijd OM – Straatsburg: tv-zender en mogelijke opstellingen

De 27e dag van de Franse eerste divisie eindigt zondagavond met een duel tussen Olympique de Marseille en Straatsburg, op de Orange Velodrome. TV-zender, mogelijke composities … Dit is wat u moet weten over de vergadering.

Beeldcredits: Philippe Lecoeur/FEP/IconSport

OM context – Straatsburg

Dauphine van Paris Saint-Germain, acht punten, ontvangt Olympique de Marseille Strasbourg als onderdeel van de zevenentwintigste speeldag van de Franse competitie. Afgelopen weekend versloeg Club du Rhône Stade Rennes (1-0) op Roazon Park door een doelpunt van Sid Kolasinac. De spelers van Igor Tudor dagen een Elzasser formatie uit om het bij de elite te houden. Op de 16e plaats met 22 eenheden, op gelijke hoogte met het gedegradeerde Auxerre, wil het door Frédéric Antonetti gecoachte RCSA-team terugveren na thuis te zijn verslagen door Stade Brest (0-1).

Mogelijke opstellingen voor OM – Straatsburg

Cengiz Under twijfelt bij Olympique de Marseille. Ferisch, de Turkse aanvallende middenvelder, deed de afgelopen training niet mee. De Kroatische technicus neemt een ijzersterke beslissing door de Ivoriaanse centrale verdediger Eric Bailey uit te schakelen. De Franse verdediger Samuel Gigot herstelde van een enkelblessure en keerde na enkele weken afwezigheid terug in de groep. Strasbourg kan op zijn beurt niet rekenen op Ismael Dcourie (geschorst), Maxime Le Marchand (enkel) en Jean Rickner Bellegarde (enkel). Aan de andere kant wisten de Elzassers de terugkeer van Alexandre Dzekou en Morgan Sanson te scoren.

De mogelijke opstelling van OM

Lopez – Mbemba, Balerdi, Kolasinac – Tavares, Rongere, Feritot, Klaus – Under, Guendouzi – Sanchez.

Trainer: Igor Tudor.

READ  Kickboksen: Badr Hari keert deze zomer terug

Mogelijke vorming van Straatsburg

Zouten – Perrin, Nyamsi, Doukouré – Gilbert, Aholu, Sissoko, Lenard, Sobol – Gameiro, Diallo.

Coach: Frederik Antonetti.

Wanneer en op welke zender kan ik live kijken op OM – Strasbourg?

De wedstrijd tussen Olympique de Marseille en Straatsburg vindt zondag om 20.45 uur plaats op de zender Prime-video. Het volledige tv-programma van de dag vindt u hier.