Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We weten welke leraar het hoogste salaris krijgt, en dit is ongepast

We weten welke leraar het hoogste salaris krijgt, en dit is ongepast

Vanavond is de derde Star Academy-bonus. Een langverwacht evenement voor academici, maar ook voor publiek en kijkers. Het is duidelijk dat de uitzending van de wedstrijd van het Franse team het ritme van prime time moet hebben veranderd. Het wordt namelijk op zaterdag uitgezonden, en wel op vrijdag 17 november. Het succes van het programma is niet afgenomen, vooral sinds de grote terugkeer naar het kleine scherm. De formule blijft ongewijzigd: 13 studenten met verschillende achtergronden strijden om de opvolger van Anisha, de grote winnaar van vorig seizoen. Hun doel: elke week laten schitteren door de verschillende lessen die de docenten geven. Elke week worden de slechtste studenten genomineerd en het publiek moet ze redden. Vorige week was het Lewis die de toeschouwers niet kozen. Als we om studenten geven, hoe zit het dan met leraren en hun salarissen?

Netto € 36.000 voor 12 weken in Damary-les-Lys

Dit jaar is het rooster van Star Academy-docenten enigszins gewijzigd. Om een ​​goede reden moest Yannis Marshall, hoewel hoog aangeschreven bij het grote publiek, vertrekken. In feite achtte TF1 het niet gepast om hem te houden… om betwistbare redenen. Bovendien wijst alles binnen de faculteit van Damari Les op het bestaan ​​van ongelijkheid. Armandi Altay noemde die van haar iets eerder ook. Een salaris dat destijds niet enorm was: zo’n 1.800 euro per maand. Als Michael Goldman, directeur van Star Ac, zijn salaris van €60.000 twaalf weken lang behoudt, volgt Adeline Tonioti, de roodharige zangleraar, op de voet. Volgens onze collega’s bij Public zou dit je € 36.000,- voor 12 weken moeten opleveren. Dit is aanzienlijk hoger dan € 6.000,- voor 6 weken vorig jaar.

READ  Donatella Madian kwalificeerde zich op de 15e plaats, haar foto

Star Academy: Adeline Tonioti, de best betaalde leraar na Michael Goldman

Wat is het salaris van Star Academy-leraren?

Joel Bourima, de coach van Star Academy, krijgt hetzelfde salaris als zijn collega. Terwijl theaterdocent Pierre de Brouwer 24 duizend euro hoopt te ontvangen. Net als docenten Lucy Bernardoni en Marilyn Schaff. Of zelfs Cecile Chadoto, hoogleraar theatrale expressie, zit in hetzelfde schuitje. Ter vergelijking: Yannis Marshall wist vorig jaar naar eigen zeggen bijna 50.000 euro binnen te halen. Dit salaris is echter lager dan het hogere salaris dat hij ontving. “Dat was toen ik choreografeerde voor Cirque du Soleil. Het was een hoge vergoeding, maar het is een heel ander contract, omdat het een langlopende show is, dus er zijn royalty’s. In totaal moet ik door de jaren heen $350.000 hebben verdiend. “. Het is natuurlijk niet helemaal vergelijkbaar… maar het is een interessant perspectief!