Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Heb je mijn gezicht belachelijk gemaakt?’

‘Heb je mijn gezicht belachelijk gemaakt?’

Op vrijdag 17 november was Eddy de Brito te gast bij Yann Barthes op Quotidien op TMC nadat hij gisteren Juan Arbelaez had ontvangen. De kunstenaar had onlangs toegegeven dat hij zich aangetrokken voelde tot Yann Bart. Hij geeft toe dat hij tegen haar heeft gelogen. We vertellen je meer!

Zanger selectiezonder filter.

Je zei dat ik 21 was toen ik 25 was

Op vrijdag 17 november was Eddie De Brito te gast bij Jan Bart, een presentator die toegaf dat hij over hem fantaseerde. De omroep werd geschokt door een grote leugen van de zanger tijdens zijn laatste optreden in de show. Jan Bart herinnert zich een regel uit een van zijn liedjes waar de kunstenaar schrijft “Hoe ik loog om mijn jaren dertig te verbergen”, in een poging deze leugen te begrijpen. Het antwoord van Eddie De Brito verraste de gastheer ongetwijfeld: Ik heb gelogen, de eerste keer dat ik hier kwam, zei ik dat ik 21 was, toen ik 25 was. Toen grapte de omroeper: Dus je maakte grapjes over mij?Toen legde Eddie De Brito zichzelf uit. Ik vermeld altijd graag verschillende leeftijden, niemand weet ooit mijn leeftijd. Hoe oud geef je mij? ” “, zei hij tegen de gastheer. Jan Bart schoot: “Nu ik weet dat je 30…31 bent?”“.” 30 jaar, ja, als je dat zegt, is dat omdat het waar is. Eddie De Brito antwoordde.

Eddie De Brito is meer verliefd dan ooit!

Ook al is Yann Barthes zijn fantasie, Eddy de Brito is compleet van hart. Afgelopen augustus deelde hij, nadat hij het slachtoffer was geworden van homofobe online intimidatie, foto’s van de man die nu zijn leven deelt, waarbij hij zijn identiteit privé houdt. Hij schreef op Instagram in poëzie: “Ik geef je de oceaan, zodat je je de races kunt herinneren die we samen in de wind liepen, in de hoop dat de liefde ver van de kust zou zijn. Een verhaal over een strand vermengd met zand en water. In een schelp, het zwaaiende zeil van een boot aan de rand van de zon.” Mooie liefde om hun reis samen in Italië te beëindigen!

READ  Macfly en Carlito kondigen de release van hun eerste album aan