Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sébastien Caoué wordt beschuldigd van het sturen van berichten van seksuele aard naar een minderjarige en dient een klacht in wegens “morele intimidatie”

Sébastien Caoué wordt beschuldigd van het sturen van berichten van seksuele aard naar een minderjarige en dient een klacht in wegens “morele intimidatie”

Sébastien Caoué op 26 juni 2023 in Parijs Victor Joly/Abaca

De NRJ-presentator is al weken het doelwit van screenshots die op X zijn geplaatst en die berichten van seksuele aard overbrengen die hij naar een jonge vrouw zou hebben gestuurd.

Het is gevaarlijk. Degenen die betrokken zijn bij sociale netwerken – vooral in tijden van feiten, Sebastiaan Caouette Organiseert zijn verdediging. De stergastheer van NRJ heeft woensdag een klacht ingediend bij het politiebureau van Boulogne-Billancourt, in Hauts-de-Seine. “Op beschuldiging van morele intimidatie gepleegd door het gebruik van een openbare internetcommunicatiedienst.”.

Het door het Openbaar Ministerie van Nanterre geopende onderzoek zal moeten uitwijzen wie de mensen zijn of zijn achter de beschuldigingen tegen de gastheer die op 13 oktober begonnen. Het komt eigenlijk van een pseudoniem account, dat bijna 150.000 abonnees heeft op een kanaal dat seksueel gericht is op een nog te identificeren minderjarige.

Er is geen klacht tegen Kawit geregistreerd

De berichten bleven aanvankelijk zonder veel reactie. Maar op 14 november werden de screenshots, nog steeds op X, verzonden door een ander account waarvan de auteur zichzelf presenteert als de ontvanger van de berichten, aan de oorsprong van de waarschuwing van de maand ervoor. Zijn bericht werd door meer dan 3 miljoen abonnees bekeken en enkele duizenden keren bekeken. Volgens France Info, die deze zaak aan het licht bracht, heeft de jonge vrouw nog geen klacht ingediend.

Het onderzoek werd geopend nadat Sébastien Caouette was toegewezen aan de brigade voor de onderdrukking van afwijkend gedrag jegens de persoon.

” data-script=”https://static.lefigaro.fr/widget-video/short-ttl/video/index.js” >

READ  Camille Santoro onthult eindelijk de redenen voor zijn vertrek