Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Niet per se leuk”: Pascal van La Tour du Pin is boos, ze had een boodschap om live over te brengen

“Niet per se leuk”: Pascal van La Tour du Pin is boos, ze had een boodschap om live over te brengen

Geschreven door Bertrand Bell

| Journalist

Nieuwsgierig van aard, is Bertrand altijd op zoek naar het kleinste beetje primeur. Gepassioneerd door voetbal, is hij nooit ver verwijderd van voetbal en al het nieuws dat daarmee gepaard gaat. Maar ook zakelijke of politieke gebeurtenissen behoren tot zijn favoriete journalistieke onderzoek.

Pascal de la Tour du Pin, die sinds het begin van het schooljaar “PAF” presenteert, de show die voorafgaat aan “Touche pas à mon poste” op C8, leek deze donderdag erg overstuur. Ze legde uit waarom.

Pascal de la Tour du Pin, “PAF”. © Pakistaanse luchtmacht

De rest volgt na de aankondiging

Op deze donderdag 16 november Pakistaanse luchtmachtPascal de la Tour du Pin verwelkomde Franck Lanoux, voormalig directeur van RMC, in de groep. Samen analyseerden ze de top 5 radiopubliek in 2023, en vonden die vervolgens Frankrijk Inter Het staat op de eerste plaats met 6,93 miljoen luisteraars. “Het is heel goed, maar natuurlijk ook leuk, zegt ze‘, roept dan de vrouw die bezig is te scheiden van haar adellijke echtgenoot en weer de liefde heeft gevonden, in de woorden van Ludivine Rétory.

Ik wilde tegen onze vrienden bij Inter Milan, die zo vriendelijk waren om zich vanmorgen voor mijn kleine man in te zetten, zeggen: ik weet niet wat het uitmaakt, maar… dat het goed gaat! Bedankt. Het gaat heel goed, de show gaat heel goed. Ik werk met geweldige teams en ik ben erg blij om hier te zijn. Dat is alles, voor de wijzenZe voegde eraan toe voordat ze besloot door te zeggen:We hebben dit seizoen met de seconde een publieksrecord gebroken, dus gefeliciteerd en bedankt dat je ons volgt. Er werd gezegd. Nee, maar daar is het, zoals ze zeggen!

Een vreemde beoordelingsfout

Maar waar had ze het over? Cyril Lacarrière overhandigde hem vanochtend niet op het station: “In tweeënhalve maand tijd hebben we nog steeds niet begrepen wat Pascal de la Tour du Pin deed bij C8. Geleverd in de eerste weken Pakistaanse luchtmacht In een gang direct achter het podium Raak mijn televisie niet aan. SDe schaal van La Tour du Pin sluit aan bij deze sfeer, meer aanhankelijk dan journalistiek, maar deze facelift zorgt niet voor een toename van het publiek. Hanouna (Cyrillus, noot van de redactie) omringt zichzelf met pionnen die hij gebruikt in overeenstemming met zijn eigen interesses […] Hij had er alle belang bij een figuur als Pascal de la Tour du Pin binnen te halen, maar had er geen belang bij om het te accepteren. “Een vreemde beoordelingsfout.”

Opmerkingen die duidelijk niet goed zaten bij nieuwe rekruut Cyril Hanouneh, die eerder bij BFMTV werkte. Dus ze wilde natuurlijk reageren, wat volkomen begrijpelijk leek!

READ  Disney zet Franse cinema onder druk

De rest volgt na de aankondiging

De rest volgt na de aankondiging