Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We moeten nederig werken, er is niets gebeurd”

“We moeten nederig werken, er is niets gebeurd”

Na de overwinning die op het laatste moment door de Groenen werd weggerukt, Laurent gevechten Hij verscheen op een persconferentie. Hij is tevreden met de reeks die Saint-Etienne is begonnen en is van plan om die tegen Sochaux voort te zetten.

Laurent gevechten :”Het is waar dat we twintig minuten voor het einde een licht gebrek aan tempo hadden, herleefde Niort. Ik had echter niet het gevoel dat ik echt gevaar liep. Toen ik de chaos zag dacht ik dat het 0-0 zou worden maar met de mentale middelen gingen de jongens voor de drie punten.

Het is erg belangrijk voor ons in de situatie waarin we ons bevinden, om de laatste twee conclusies te kunnen valideren. Ik ben nog steeds op mijn hoede, want inhoudelijk is het iets beter dan Laval, maar het is ook niet uitzonderlijk. Daarna was het ook een lastig deelnemersveld en belangrijk om drie punten te pakken. Dit zal ons in staat stellen om in vrede te werken, ook al ontbreekt het ons niet. We hebben een heel belangrijke thuiswedstrijd tegen Sochaux, we zijn een reeks begonnen tegen Caen en die moeten we zo lang mogelijk volhouden.

Dat is precies wat ik ze in de eerste helft vertelde: we hadden situaties, maar in de laatste baan, in de laatste 30 meter, zei ik dat we efficiënter en ijveriger moesten zijn. We hebben video’s gezien en er was een gebied dat we moesten vinden en dat deden we in het begin niet zo goed. We moesten meer waardering hebben voor het laatste gebaar.

Het is belangrijk om er aan het einde niet bij te zijn, omdat het zo lang geleden is. We moeten echter met nederigheid werken, er wordt niets gedaan en het doel is behouden en we moeten punten pakken. We identificeerden met name Buhta aan de kant van Niort die tussen de linies zat en in staat was tot een-op-een-eliminaties. Het doel was om hem op zijn linkervoet te zetten met een vaste tweehonkslag, een coverspeler, en ik denk dat we het niet al te slecht hebben gedaan. We wisten dat als het werkt, Niort dat ook doet.€ 10 op ZEbet met code EVECT10

Ik bood 10 €zonder een ZEbet-creditcard met de code te nemen EVECT10 !

READ  Verstappen optimistisch over ontwikkelingsplan Red Bull