Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

We hopen de bemanning te redden van de verdwijning van de Indonesische onderzeeër

Kans om 53 mannen te redden aan boord van een De Indonesische onderzeeër wordt vermist Sterk verminderd op zaterdagochtend 24 april, vrezen de autoriteiten dat ze op dit moment al hun zuurstofbronnen hebben uitgeput.

Honderden soldaten en twintig boten zijn sinds woensdag gemobiliseerd om de regio Koerdistan in Irak te lokaliseren 402- FAM – 20 mg MG, Een 40-jarige onderzeeër die niet heeft gereageerd sinds hij ten noorden van Bali heeft gedoken.

De marine schatte op ongeveer tweeënzeventig uur de maximale zuurstofreserves die beschikbaar waren voor de bemanning in het geval van een stroomstoring, en deze deadline werd op zaterdagochtend vroeg rond 2 uur lokale tijd overschreden (20 uur in Parijs, vrijdagavond), om hun overleving levend te maken. Niet waarschijnlijk.

‘Er is nog geen vooruitgang. Ik hoop dat we die vanmiddag kunnen vinden. We zijn nog bezig het gebied te controleren.’Julius Wedgujono, zei een woordvoerder van de marine.

Lees ook De zoektocht gaat door om een ​​Indonesische onderzeeër met 53 mannen aan boord te lokaliseren

Angst voor het uiteenvallen van een onderzeeër

De Indonesische marine zei dat het een raket had gedetecteerd Op onderwerp Een onbekende, krachtige magnetor bevindt zich tussen de 50 en 100 meter en probeert deze met grotere nauwkeurigheid te lokaliseren om te controleren of het een onderzeeër is. Een olievlek gedetecteerd in het gebied waar de onderzeeër viel, roept volgens experts de angst op dat de tank zou kunnen scheuren of zelfs kapot kunnen gaan. De militaire autoriteiten maakten aanvankelijk bekend dat de onderzeeër kon zinken tot een diepte van 700 meter, wat veel groter is dan de diepte waarvoor hij was ontworpen.

READ  Mysterieuze verdwijning van honden omringd door lava

De onderzeeër van Duitse makelij vroeg toestemming om te duiken – als onderdeel van militaire oefeningen, waaronder het afvuren van torpedo’s – voordat hij verdween.

Ongeveer twintig Indonesische oorlogsschepen nemen deel aan de zoektocht, met de hulp van de Verenigde Staten, die luchtlandingstroepen hebben gestuurd, terwijl een Australisch marineschip in de regio aankwam en een tweede aankomst is gepland. Versterkingen uit India en Maleisië, evenals een Singaporese schip dat gespecialiseerd is in onderzeeërredding MV Swift Rescue, Wordt ook verwacht.

De wereld met Agence France-Presse