Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“We hebben het recht om te verwelkomen!” : Anne-Elisabeth Lemoine sluit vrede met boze buren voor “C à vous”

thuis vrede? Gisteravond kon Anne Elizabeth Lemoine eindelijk een meer vreedzame band opbouwen met de buren van haar “C à vous”-diner. Sinds het begin van de ontmanteling organiseert het programma van 3e Oeil in France 5 een diner in de open lucht vanwege een gezondheidscrisis, meer bepaald op de binnenplaats grenzend aan het plateau van Parijs. Soms wordt deze aanwezigheid als te luidruchtig beschouwd door sommige buren van het gebouw, die niet aarzelen om het luid te onthullen.

Lees ook

TV

Verklaringen die Melenchon en Zemmour als samenzweerders en “de geest van het kanaal” beschouwden …

Copa America 2021: podium `` L & # 039;  Equipe Live'' zendt de hele wedstrijd uit

TV

Copa America 2021: het platform “L’Equipe Live” zendt het hele…

Europese omroep: uitzendschema per kanaal

TV

Europese omroep: uitzendschema per kanaal

BFMTV: Emmanuel Macron sloeg in een grote menigte

TV

BFMTV: Emmanuel Macron sloeg in een grote menigte

Bovendien vermaakte Bertrand Chamiroy zich in zijn column van 28 mei met het uitzenden van een off-air sequentie waarin hij luisterde naar een bandrecorder, “C à vous”, terwijl hij sluwminder kracht!“Hij is op de achtergrond te horen, een duidelijk geschreeuw van een overstuur buurman.”Kunnen we de opbrengst verminderen alstublieft?“Toen vroeg Anne-Elizabeth Lemoyne aan haar managementteams. Duidelijk niet gehoord, de gastheer leed opnieuw.”minder kracht!riep dezelfde buurman.Maar leg het opzij! Winnen!‘ Toen schoot Pierre Lisqueur nog krachtiger.

Gisteravond was de klok live goed te zien op de binnenplaats van “C à vous”. De buurt begroette zanger Hervey op het grasveld. “We hebben de niveaus verlaagd“Hij wilde Anne-Elisabeth Lemoine verduidelijken aan het einde van haar optreden.”Het is niet te laatJosian Palasco, de gast van de avond, protesteerde.Nee, maar we respecteren onze buurt die bij het raam stond om je te groeten, HerveyAnne Elizabeth Lemoine ging verder.Hij schreeuwde harder!‘, minachtte Pierre Lisqueur.

READ  Koningin Letizia, koningin van Spanje, in "cool" zwart leer zorgt voor een sensatie in Madrid

‘Misschien halen ze de wapens tevoorschijn.’

Goedenavond buren tot ziens ouaaaaaaaiis!! We hebben het recht om te verwelkomen! Dat is alles, de verbinding is gemaakt! Ja! Fantastisch! beheers het‘ De gastvrouw gebaarde opgewonden met haar hand.Dank je, Hervey. We hebben vrede met onze buren. We kunnen zeggen: “Dank je, Hervey”!En ze volgde voordat de camera de eerder genoemde buren liet zien.Je bent uitgepakt“Patrick Cohens gelach nam af.”Ze kunnen wapens nemen‘” voegde Josiane Balasco er op dezelfde toon aan toe, voordat ze in lachen uitbarstte. puremedias.com Nodigt u uit om deze reeks te ontdekken.