Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TPMP: Jean-Claude Van Damme weigert het masker en het vaccin (video)

Op uitnodiging van “Touche pas à mon poste” sprak Jean-Claude Van Damme over de wereldwijde gezondheidscrisis en de vaccinatiecampagne. “Ik ben gekwalificeerd tegen het virus”, benadrukte hij.

Terug op de schermen met The Last Mercenary, uitgezonden op Netflix, ondervroeg Cyril Hanoun Jean-Claude Van Damme over de coronavirusepidemie en of hij bang was in deze periode.

“In zekere zin is het goed, niet goed”, verloor de acteur. In zekere zin begrijpen we nu wat vrijheid is, wat vreugde is. Mensen gaan naar buiten en ontmoeten elkaar weer. Ik heb meer geluk dan anderen, want ik kan reizen”, vervolgt hij. “Het is een waarschuwing, een laatste waarschuwing die volgens mij van de natuur komt. “Ik ben niet al te bang voor Covid, ik probeer het te negeren”, zegt Jean-Claude Van Damme in zijn unieke stijl.

Op de vraag of hij van plan was zich te laten vaccineren, aarzelde de acteur geen moment: “Helemaal niet. Nooit.” Jean-Claude Van Damme legt uit dat hij geen Covid had, ondanks dat hij geen masker draagt. “Ik draag geen masker. Het is niet goed om dat te zeggen, maar ik houd afstand. Ik geloof in het leven met dit virus. Ten eerste hebben we geen keus, we weten niet hoe we het moeten vermijden, ten tweede , sport is goed. Ik ben ‘uitgerust’, ik ben uitgerust tegen het virus.” Ik reis veel, in veel landen, ik zie veel mensen, en ik hoop dat het met dit vaccin beter gaat. Maar je hebt om je instinct te volgen. Nogmaals, ik zeg het, sport is goed.”

READ  Dit is het icoon met wie ze haar dagen 'lezen en roken' doorbracht.

Jean-Claude Van Damme heeft echter toegegeven dat hij het coronavirus heeft opgelopen sinds zijn ouders besmet waren. De acteur beweert dat hij “erg bang” was voor zijn vader, maar deze wist hem binnen een paar dagen te overwinnen. “Mijn vader was covid, hij kreeg wat hij wilde, wat werd verwijderd, je weet wat ik bedoel, en tien dagen later vertrok hij op zijn fiets”, zegt hij.