Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij werd een wrak” (video)

Na kritiek van Ophélie Winter op Raak mijn tv niet aanCyril Hanouna kwam maandag 7 juni gewelddadig in botsing met zangeres TPMP, bewerend dat ze was “werd een wrak” Wat niet welkom was in de zendergroep.

na een lege periode, Ofili Winter Keert terug naar de voorkant van het podium om zijn boek uit te brengen Flexibiliteit, een terugblik op een buitengewoon lot Gepubliceerd op 2 juni door Harpers Collins Editions. Om dit biografische werk te promoten, ging de vrouw die de afgelopen jaren voorzichtig is geweest op een mediatournee waarbij ze haar moeilijke verleden toevertrouwde. Ik heb me overgegeven zonder complexen erop Drugsverslaving, De Ze leed aan uitputting Vanwege de intimidatie van paparazzi, gevaarlijke ziekten waardoor hij niet normaal kan leven, aanranding Ze was een slachtoffer van haar oom of haar Ingewikkelde liefde met beroemdheden.

Ofelly Winter vs Cyril Hanoun

Een zwaar verleden dat de kunstenaar uiteindelijk wil achterlaten. Vertaler God gaf me geloof Nu vol projecten. In een interview met 20 minutenZe zei zelfs dat ze klaar is om terug naar de tv te gaan. Maar niet zomaar een oude methode. Door deze terugkeer op het kleine scherm op te roepen, heeft ze Behandel Cyril Hanouna en Raak mijn tv niet aan : “Grappig ding, ik wil gewoon lachen! Als je het met vrienden doet en het is leuk… Maar niet aanhankelijk hé! Laten we duidelijk zijn… Dit betekent geen onzin over mensen.Critici die de belangrijkste belanghebbenden niet zijn ontgaan.

geldelijke reactie op TPMP

Aanstaande maandag 7 juni in Raak mijn tv niet aan, reageren Cyril Hanoun en zijn boek op de tussenkomst van de jonge Ophele Winter door hevig te botsen. het is de eerste Raymond die een tirade maakte tegen de zanger. erg omgekeerd, De historicus was woedend over zijn ondankbaarheid en herinnerde zich dat de gastheer hem via deze lege gang had bereikt.. Terugkomend op het bovengenoemde artikel, lanceerde hij: “Ik heb gezien wat ze trekt! Ze trekt zulke dingen! Maar wacht, dat deed het niet! niet aanhankelijk ? Maar hij is de enige die jou heeft gebeld! Denk in je hoofd! Ik belde haar om te kijken hoe het met haar ging, belde haar toen ze zich slecht voelde, en bood haar het hotel aan… en wat is de dank? Ik zou overal heen gaan, behalve een tedere plek? ? ” preek preek goedgekeurd door Baba.

READ  Patrick Fury moet concerten afzeggen: zanger heeft gezondheidsproblemen

“Ik ben een wrak geworden”

De herrieschoppers van C8 waren aanvankelijk mild en probeerden de woorden van Opili Winter te bagatelliseren door te antwoorden: Ze heeft niet haar hele hoofd.. Maar ondanks de spanning van Raymond richtte de presentator zich ook tot de kunstenaar: ‘Hij heeft gelijk, je kunt deze mensen niet helpen. Ze neukte in haar eentje. Het is een wrak geworden. Dat klopt, geen grapje, wrak. En ik ben schattig. Ze is een wrak geworden, dus ik begrijp niet waarom we het over haar hebben, armoede. Het is beter om het in de hoek te laten staan.” Toen regende het wild de kleine schermwensen van de zanger: ‘Offili Winter, ik zal niet voor je verbergen dat hij me ook niet heeft gestopt om te slapen. Ofili Winter, het lijkt erop dat ze weer tv wil doen. Ze denkt echt dat de wereld op haar wacht. Ze denkt echt dat er een ketting is die gaat zeggen: “Nee, maar wat een gek idee, we noemen haar Ophelly Winter!” Ik zal je zeggen, we willen ze niet meer in de zendergroep, ik denk niet dat we haar mond nog lang zullen zien.” niet aanraken TPMP.

Raak mijn tv niet aan, Om het volledig in de applicatie te vinden mijn kanaal.