Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Omar Sy en zijn vrouw Helen schitteren in de chef-kok: een medeplichtige foto van de hoofdkandidaat!

Lupine Celebration Dinner door @mory_sacko_. Bedankt, Mory, voor je talent en vriendelijkheid. Je bent een hele grote baas (en niet alleen in grootte). Tot snel @mosuke/restaurant. Bedankt aan het netflixfr-team voor zo’n geweldige tijd en voor dit kostbare geschenk daterend uit 1931 en ondertekend door de grote Maurice Leblanc.Omar Sy schreef in een reactie op een foto van hem vergezeld van de beroemde topkok.

Tijdens deze bijzondere maaltijd verblijdde Mori Sako zijn gasten. de chef-kok die serveert? Keuken met Afrikaanse en Aziatische smaken Voor de gelegenheid heeft hij een zeer smakelijk menu samengesteld. Perfect ei/ dashi bouillon/ tsukemono, aubergine miso/ shiitake bouillon/ geglaceerde shiitake, kreeft/ miso tomaat/ geroosterde watermeloen/ gefermenteerde groenten paprika met yoghurt, atiki/ levichi/ togarashi shishimi, rosbief/ Maffei saus/ tamarinde/ fonio, Aardbei / shiso / voatsiperiferry peper / rauwe room / brioche-achtige wentelteefjes… Genoeg voor een onvergetelijk moment!

Tijdens de avond overhandigde het Netflix-team ook een waardevol geschenk aan Omar C. acteur ontvangen Arsène Lupin, La Barre-y-va (Pierre Lafitte Editions) Gedateerd 1931 en gesigneerd door Maurice Leblanc. Een boek dat symbolisch is voor hem maar ook voor zijn personage Asani Diop…

Tot 11 juni 2021 op Netflix voor Lupin Seizoen 2!

READ  Philip Echebest verliefd: onthult het gezicht van zijn vrouw op Valentijnsdag