Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nolwenn Leroy en Arnaud Clément: geliefden zijn medeplichtig aan Roland Garros, een prachtige wandeling

Het is weer een mooie dag die Roland Garros-fans hebben bijgewoond, zondag 6 juni 2021, met zijn aandeel verrassingen en mensen op de tribunes. De echtgenoten waren weer op rendez-vous en na Vianney en zijn vrouw Catherine Robert, die wachtten op een gelukkige gebeurtenis, waren het Nolwenn Leroy en zijn metgezel Arnaud Clément die werden gezien op de tribunes van het hof van Philippe-Chatrier.

De 38-jarige zag er stralend uit in een kenmerkende Lacoste-outfit van een witte broek, een groen-wit gestreepte top, een witte hoed en een rode schoudertas. Nolwenn Leroy is geïnstalleerd achter Arnaud Clément, 43, die werkt aan Amazon Prime Video voor de nachtelijke sessies van Roland Garros, met wie hij vaak spreekt. Het moet gezegd worden dat de ouders van Marin (4 jaar volgend jaar juli) een aantal geweldige ontmoetingen hebben gehad en daardoor ook enkele verrassingen. Nolwenn Leroy plaatste verschillende video’s op haar Instagram-verhaal en was, zoals velen, teleurgesteld over de uitschakeling van Serena Williams. De Amerikaanse probeerde de jonge Kazachse Elena Rybakina te verslaan, die haar uiteindelijk in straight sets versloeg. Toen waren Nolwin en Arnaud Clement getuige van de gemakkelijke overwinning van de Griek Stefanos Tsitsipas op de Spanjaard Pablo Carreno Busta.

Nolwenn Leroy is de laatste tijd een beetje op hun hoede en sommigen waren verrast dat ze haar verjaardagsfeestje niet bijwoonde. ster Academie, onlangs uitgezonden op TF1 en gepresenteerd door Nikos Aliagas. De zangeres, die de show in december 2002 won, koos ervoor om zich op Instagram te uiten ter ere van 20 jaar… ster AC’.

READ  Hoe Laura Smit de oplossing vond om haar complexen te vergeten