Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

In het slechtste geval en overstuur, wordt Grégoire Leonette ziek en geeft ze haar het nieuws

Sinds het begin van haar carrière heeft Alizée het beste moeten bewijzen waartoe ze in staat is! Genoeg, de vaas loopt over!

De winden van de handel zijn verdeeld tussen angst en toorn

Bij bezwaarWe realiseerden ons meteen dat de vriendschap tussen Alizee en Grégoire Leonette snel zou veranderen. In feite, bijna onmiddellijk, werkt de magie tijdens mijn oefening dans met de sterren. Als ze pantoffels aantrekken, vergeten ze alles. Wij zijn dol op! Zelfs de veeleisende juryleden zijn verbaasd en onder de indruk van al hun prestaties. Niet weinig Na weken van filmen maakten ze bekend dat ze samen waren. Dit alles om te voorkomen dat geruchten hun dagelijks leven binnendringen. Nadat ze in ballingschap zijn gegaan op Corsica, en meer specifiek in Ajaccio, volgen fans hen live op sociale media. Het is duidelijk dat ze, ondanks hun onberispelijke motivatie, terug waren in turbulent gebied! De redactie evalueert deze twijfelmomenten die alles hadden kunnen verpesten!

Het is een dubbele straf

Na deze geweldige ervaring besloot Alizée te stoppen met haar muziekcarrière. Sterker nog, sinds haar zestiende geeft ze in een razend tempo concerten. Het was niet voor niets dat de grote Mylene Farmer haar op haar hoede nam. Het was omdat er al potentieel in de basis zat. We herinneren ons zelfs dat we de choreografie voor zijn eerste hit ontwierpen Ik ben Lolita ! Tot die tijd heeft ze ons laten zien dat ze zich aan alles kan aanpassen, zelfs aan de heetste controverses. Ze zal echter haar microfoon opgeven en haar eigen dansstudio openen. Bij bezwaarHierdoor krijgen we bijna zin om in te schrijven voor een stage of cursus. Helaas zal het lot anders beslissen.

Door de Covid-19 pandemie moeten alle sportinrichtingen hun deuren sluiten. En dat van UNITS zal geen uitzondering zijn en geen speciale vrijstelling hebben. Voor Alizée is het een hamerslag. Gelukkig zijn zijn twee dochters, waaronder de jongste Maggie, er om hem onder alle omstandigheden aan het lachen te maken. Toen ik werd geboren, probeerde ik het van het web en de nieuwsgierigheid van internetgebruikers te houden. En al snel realiseerde ik me dat de taak echt onmogelijk was. Delen met je community is tenslotte geweldig om contact te maken met je fans. Bovendien zijn het haar optimisten. Ongeacht dit donkere hackstatusBeetje bij beetje vindt ze haar glimlach terug. Achter de schermen stromen de vragen binnen. Zullen ze het publiek weer kunnen verwelkomen? Het is jammer, want we voelen dat het motief in zijn ziel zat. Als nooit tevoren wilde ze het beste geven en leven!

READ  'Ik heb veel mensen verwond': Lea Salama confronteert Jean-Luc Mélenchon en slaat toe

Waterdruppel?

De afgelopen dagen verscheen er een verwoestende advertentie op het Instagram-account van de familie Lyonnet. Alizee neemt het woord om uit te leggen wat er aan de hand is. Het nieuws is niet goed, verre van dat! “Sommigen van jullie weten al dat Grégoire woensdag positief testte… de Engelse vervanger…” Hoewel de studio net weer open is, stelt ze alles in vraag, ook de regels interieur. “Ondanks het respecteren van barrièregebaren, het zo dicht mogelijk bij de studenten komen en het dragen van een masker tijdens danslessen, liep hij de infectie op” Echt, deze coronacrisis valt als een haar op de soep. Dat hadden ze niet nodig!

Maar met alles wat ze een jaar geleden hebben meegemaakt, wil Alizée optimistisch zijn over het lot dat hen boven het hoofd hangt. “Hij is moe, maar het gaat steeds beter. Hij was 10 dagen geïsoleerd van zijn familie…” Ze smeekt haar gemeenschap om voor elkaar te zorgen terwijl wij scherp blijven. Dit gezondheidsprobleem is nog niet voorbij. Zolang we geen immuniteit krijgen die kan worden ingeënt of een remedie kan vinden, zullen we zelfs de dagen zonder moeten doorstaan. “Deze verdomde COVID blijft ons leven ruïneren. Bedankt ouders voor de vele steunbetuigingen die ze hebben gegeven.” En eindigt met onze belofte om heel veel terug te komen “Binnenkort zal hij in goede vorm zijn!” Objeko Ik wens ze uit de grond van mijn hart!