Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

M6 roept op woensdag niet naar ‘Top Chef’ te kijken ter ondersteuning van heropening restaurants

M6 besloot kijkers aan te moedigen om naar restaurants te gaan om hun heropening te steunen in plaats van naar de sluiting van hun hoofdshow te kijken. topkok Live uitzending op woensdagavond.

Een zeldzame gebeurtenis op tv, M6 besloot kijkers aan te sporen de finale van hun hoofdshow niet te kijken. topkok Live op woensdagavond, ga in plaats daarvan naar restaurants om hun heropening te ondersteunen.

“Philip Echebest, Michele Saran, Helen Darroes en Paul Barré (programmajuryleden, noot van de redacteur) zijn tijdens de Covid-crisis zo betrokken geweest bij hun collega’s en collega’s, dat het ons belangrijk leek om hun strijd te steunen en hen te vergezellen voor deze belangrijke dag voor alle restaurants”, legt de keten uit.

Naast de vier juryleden, “zullen de genomineerden van de show de hele dag door berichten doorgeven om de Fransen aan te moedigen terug te komen naar het restaurant”, in plaats van de finale van de “Top Chef” live te volgen en deze (herhaling) te bekijken op de 6play-portal , zei M6.

3,9 miljoen kijkers

Advies wordt gegeven in een trailer die op de zender wordt uitgezonden, maar ook in posts op sociale netwerken en in de geschreven pers.

Initiatief is authentieker zoals topkok, een van de iconische shows van M6, heeft voor het twaalfde seizoen, dat op woensdag eindigt, publieksrecords behaald met verschillende categorieën kijkers.

Het trok gemiddeld 3,9 miljoen kijkers, of 17% van het publiek, een piek in 9 jaar, met hogere registraties en beoordelingen onder de doelgroepcategorieën van het kanaal, met name vrouwen. Het is consequent geklommen naar de top van de meest bekeken programma’s op uitzendavonden.

READ  Grote glijbaan live in TPMP, aanhankelijke Cyril explodeert als nooit tevoren tegen een van zijn schrijvers dicht bij Eric Zemmour