Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Waarom roept M6 kijkers op om woensdagavond niet naar de Top Chef-finale te kijken?

Het is een vrij nieuw feit om te benadrukken, aangezien tv-zender M6 in een tweet oproept om de Top Chef-finale op woensdag 9 juni niet te bekijken. uitleg.

“Kijk vanavond niet naar #TopChef!” , vraagt ​​om een ​​bericht van M6 op Twitter. Volgens onze collega’s van blauw Frankrijk, de zender zou besluiten om deze verrassingscampagne te lanceren in posts op sociale netwerken, maar ook in een tv-trailer en in de media

Waarom dit verzoek?

Nee, M6 wil niet dat zijn kijkers de zender voor de lol boycotten. De groep wil zelfs dat de Fransen meteen teruggaan naar het restaurant in plaats van voor hun televisie te blijven zitten. “Ga naar het restaurant en consumeer als je thuiskomt”
@6 speel zonder moderatie! Tweetdetails van M6. De vier juryleden zullen ook de hele dag uitzenden en de campagne doorgeven.

Het leek ons ​​belangrijk om hun strijd te steunen

“Philippe Echebest, Michel Saran, Helen Darros en Paul Perret hebben tijdens de Covid-crisis met hun collega’s en collega’s gedeeld, het leek ons ​​belangrijk om hun strijd te ondersteunen en hen te vergezellen op deze belangrijke dag voor alle restauranthouders”, beschrijft de aangehaalde keten. door France Bleu.

De show trekt bijna 3,9 miljoen kijkers.

READ  Johnny Depp in een relatie met een mooie Engelse? Prins Harry en Meghan Markle kennen haar goed...