Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Lucy en Maxine (Koh Lanta) zijn stiekem close voordat ze op avontuur gaan? De waarheid is eindelijk onthuld!

Terwijl dit het laatste seizoen is van Koh Lanta Het eindigde net toen Maxine won van Lucy, en de controverse escaleert. Er wordt zelfs vermoed dat de finalisten van het populaire avonturenspel elkaar niet op de show hebben ontmoet, maar dat ze elkaar kenden. Waar veel langer. Een detail waarvan sommigen hen beschuldigen dat ze verwijderd zijn. Vastbesloten om deze geruchten te verklaren, namen de twee jonge vrouwen het woord. bezwaar Dus terug naar jou voor hun verklaringen in het licht van de beschuldigingen.

Koh Lanta : Lucy en Maxine worden ervan beschuldigd niet alles te zeggen! Ze antwoorden…

Veel gemeenschappelijke punten

Beiden haalden de finale Koh LantaEn Maxine en Lucy hebben een zeer vergelijkbare achtergrond. Ze zijn allebei geweldige wiskundigen en hebben zich professioneel ontwikkeld in vergelijkbare omgevingen. Bovendien hadden ze volgens sommigen ooit collega’s kunnen zijn. Daarom rijzen er veel vragen. Waarom hebben ze deze details niet onthuld? Is er echt een specifieke reden voor deze omissie? Want voor veel waarnemers kan deze stilte veel zeggen.

Eerder over dit onderwerp gevraagd de pureToen kozen Maxine en Lucy ervoor om alles tot in detail uit te leggen. Want volgens hen zouden deze geruchten volledig vals zijn. Ondanks al het lawaai in de lobby, is er echt een logische verklaring voor de verspreiding van dit verhaal. vastbesloten om doe alles Markeer het probleem, de finalisten Koh Lanta Alles uitleggen. Vast en zeker, bezwaar Zo verwend voor u in deze dringende kwestie.

Lucy en Maxine: geweldige atleten

Om de oorsprong van dit misverstand beter te begrijpen, moeten we eerst aandacht besteden aan de reis van de twee jonge vrouwen. Beiden zijn zeer bekwame wiskundigen, ze zijn altijd in deze omgeving geëvolueerd. Zo was Maxine tussen 2015 en 2016 medewerker van een grote audiovisuele sportgroep. In die tijd werkte ze als sportconsulent in trampoline, freestyle skiën en freestyle skiën Ma sport serie. Bij zelfs in Moment, Lucy een Ze heeft een zakelijk contract met kombat sport, Het Luxemburgkanaal is eigendom van dezelfde aandeelhouders. Daarom hadden de twee jonge vrouwen de gangen van deze Luxemburgse tv-zenders kunnen oversteken. Echter, de twee avonturiers Koh Lanta Bevestig het tegenovergestelde. bezwaar Het legt je alles uit!

Lucy wil hier zelfs heel duidelijk over zijn. “Ik werkte in kombat Sports is het neefkanaal in dezelfde groep. Het is net als TF1 en TFX. Ik was in Luxemburg en zij in Parijs.. Dus, volgens de ultieme verliezer Koh Lanta, hadden ze elkaar niet kunnen kruisen. Toen we elkaar ontmoetten op de reünie, tijdens de discussie, realiseerden we ons dat we soortgelijke reizen hadden. ik’vergetensportjournalistiek… zij was Ontdek gemeenschappelijke punten. Ik heb haar eerder in een show op het scherm gezien, maar ik legde de connectie niet toen ik haar zag saw Koh Lanta. Ik heb er al van gehoord, want mijn collega’s vonden het mooi”. Maar ze kenden elkaar op geen enkele manier Persoonlijk.

ik heb het echt gehad

Moe van deze geruchten over voormalig turnster en kampioen MMA Jij hebt Ze besloot zichzelf voor eens en voor altijd uit te leggen. voor hen , “De geruchten hierover c* flirt. Zelfs als Maxine bekent vanaf vandaag : Ja-Ze zijn zo dichtbij! : “We bezitten veel gemeenschappelijke dingen: We wonen in dezelfde stad, we hebben dezelfde schoenenWe hebben dezelfde tas gedaan Koh Lanta Om dezelfde redenen… Zo is onze relatie tot stand gekomen. Ik begreep haar brieven en had de indruk dat ik haar sindsdien kende.” Hun relatie begon echter op een set Koh Lanta En niet eerder.

Trouwens, het zal alleen zijn als je avontuurlijk bent Koh Lanta De twee jonge vrouwen begonnen hun gemeenschappelijke pad te begrijpen. We hebben nooit op dezelfde plek of op dezelfde afdeling gewerkt. Ik was net mijn carrière als journalist begonnen, ik was nog heel jong. Ik heb slechts af en toe freelance gewerkt en ben nooit in die keten werkzaam geweest. Ik heb in extreme sporten gewerkt. Maar het is waar dat het ongelooflijk is. We hebben een redelijk vergelijkbare achtergrond, zowel in sport als in Beroep. Uiteindelijk twee kandidaten Koh Lanta Ze zijn lange tijd in dezelfde omgeving geëvolueerd zonder ooit de kans te hebben gehad om elkaar fysiek te ontmoeten. Maar als teken van het lot is het eindelijk Koh Lanta Waardoor ze uiteindelijk een verbinding kunnen maken. Bovendien hebben Maxim en Lucy, gezien hun medeplichtigheid, elkaar waarschijnlijk veel te vertellen.

READ  Koh Lanta: winnaar van seizoen 1 onthult cheats van kandidaten

.