Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Grote glijbaan live in TPMP, aanhankelijke Cyril explodeert als nooit tevoren tegen een van zijn schrijvers dicht bij Eric Zemmour

Deze dinsdag 8 juni 2021 werd Emmanuel Macron geslagen door een persoon tijdens een reis in de Drôme. Als foto’s van deze ruzie zich snel verspreidden op sociale netwerken, veroordeelde de politieke klasse de daad van de 28-jarige die morgen ook meteen zal worden berecht. Op de set van CNews sprak Eric Zemmour zich natuurlijk uit over het onderwerp en zijn uitspraken zijn nu controversieel. “Hij heeft wat hij verdient als ik mag”, zei hij live. “Het is afschuwelijk om te zeggen, terwijl ik deze daad veroordeel, ik begrijp wat ik bedoel. Maar het heeft zijn oorzaak” en vervolgens gekwalificeerd.

Op woensdag 9 juni 2021 vroeg Cyril Hanoun, nog steeds commentaar op het nieuws, zijn columnisten of ze geschokt waren door de opmerkingen van de polemist. Hij is weer uitgenodigd Ondanks de recente spanningen, Jan Mesiha gaf zijn punt en probeerde Eric Zemmour te verdedigen. “Emmanuel Macron wilde een concreet presidentsysteem, om selfies te nemen… dus als je een volledig open president bent, kun je niet zomaar openstaan ​​voor het positieve”, zei het voormalige National Rassemblent-lid. Niet overtuigende woorden maken Cyril letterlijk van streek …

Cyril Hanouna en Jean Mesiha worden weer uit elkaar gescheurd
In volledige onenigheid met Jean Mesiha die het woord niet wilde opgeven, explodeerde Cyril Hanoun opnieuw in de lucht: “Je bent ondraaglijk!” “Je gaat uit” “Jean, ik zeg je dat ik denk dat het de laatste keer is dat je op deze show komt omdat je me moe maakt, als ik je zeg dat het nee is” “Ik zal je eruit halen, ik zeg het je” “Idioot , je gaat altijd van het onderwerp af, je politiseert altijd dingen … Zeer geïrriteerde gastheer schreeuwde.

READ  "Je hebt een verbazingwekkende idiotie!" : Matthew Kasowitz beschuldigt LCI-politieagent

Vervolgens benadrukte Cyril Hanouneh het feit dat Jean Messiha Eric Zemmour systematisch verdedigt: “Je zuigt het de hele dag op.” Jean Messiha antwoordde: “Het spijt me, eerlijk gezegd, het is een erg beledigende, erg seksistische opmerking, vooral omdat je je rechtstreeks aanspreekt.”

het is een