Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Sandra Lou betaalde een pover bedrag voor Dancing with the Stars, balancerend: “Het was belachelijk…”

Terwijl Sandra Lo haar carrière op televisie heeft beëindigd en zich liever wijdt aan het schrijven van gezondheidsboeken of zelfs door zichzelf in komedies te plaatsen, ontsnapt de mooie vrouw niet aan haar verleden tijdens interviews. Dit was het geval op woensdag 9 juni 2021.

gast op non-stop mensen, in de show luxe moment Van Jordan Deluxe werd Sandra Lu speciaal binnengehaald om over te praten dans met de sterren. Lily’s moeder, 11, was geen kandidaat, maar een presentator van de dansshow. In feite was dat in 2012, tijdens het derde seizoen. Het was Aangewezen om de post te hosten Van de avond getiteld Wat vind je van de aflevering? Gewijd aan feedback op sociale netwerken.

Op de vraag of Sandra Low goed werd betaald voor haar diensten, is haar antwoord kritiek:Nee… een ramp!Geconfronteerd met de verrassing van zijn gesprekspartner, de voormalige kandidaat van de partij, Bachelor opleiding (2003) ontwikkelt: “Op de dag dat ik mijn contract tekende, hallucinerend: “Wacht, ik had het mis, hebben we echt een kabel?” Het was gek omdat Ik had verwacht wat meer salaris te krijgen Op dit ding … (…) Maar het was dom

Zonder een exact cijfer over haar salaris te geven, merkte Sandra Lu op dat het bedrag vergelijkbaar is met “Korte column over TMCJordan Deluxe had niet veel nodig om zijn inkomen op €500 te schatten. Sandra Lu bevestigde min of meer dat ze het nog steeds kan Ik had op chouille gerekend, want ik was stomverbaasd. En om heel verrast te blijven: “Het is sowieso TF1! Ik kreeg te horen: “Als alles goed gaat, geven we je na 11 uitzendingen een verlenging.” LOL-extensie! Het was een beetje langdradig om te zeggen“.

De show, die haar springplank zou blijken te zijn, werd daarna uiteindelijk afgelast. Dus Sandra Low degradeerde naar de hostpositie vanwege een fout van TMC voordat ze uiteindelijk de TF1-groep verliet. keuze het’Ik heb helemaal geen spijt“.

READ  Elise Lucet vertelt over de schokkende opmerkingen die ze hoorde toen ze om opslag vroeg زيادة