Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

TV: Brogniart als model, Marie Portolano kondigt kleur aan

verzonden van kanaal + naar M6, Marie Portolano Het wordt een van de headlines van de zender op Euro 2021.

De voormalige journalist van de Canal Football Club zal echter alles op de M6 aanstippen. Sterker nog, aan het begin van het schooljaar sta je aan het roer van de Meilleur Pâtissier, een animatieprogramma dat absoluut niets met sport te maken heeft. In een interview met sport bedrijfMarie Portolano zei dat er op het moment van haar overgang van Canal+ naar de M6 niet van haar werd verwacht dat ze de controle over de kookshow zou overnemen. Maar de uitdaging zorgt voor opwinding bij de journalist, die mikt op een baan bij Dennis Brogniart, halverwege tussen sport en entertainment.

“Het was niet gepland, toen ik bij het kanaal aankwam, was Giulia Vignali nog steeds in positie. Hoe dan ook, toen de directeur-generaal van programma’s, Guillaume Charles, me vroeg om de functie in te nemen, vroeg ik me eerst af voordat ik de betekenis van deze kans begreep. Het is duidelijk dat het een andere wereld is op het gebied van entertainment, maar ik zie een echte parallel met de sportcompetitie. De patissiers moeten zichzelf constant overtreffen om de finale te bereiken. Ik vind het concept fascinerend, en dit nieuwe avontuur brengt ook me uit mijn comfortzone.Denis Brugniart is een goed voorbeeld.Hij heeft zichzelf bekend gemaakt in de Formule 1 voordat hij doorbreekt naar andere hoogten, halverwege tussen sport en entertainment. Als je goed kijkt, zijn de programma’s die hij presenteert altijd gerelateerd aan sport Dus ik wens mezelf dezelfde carrière toe, dat is duidelijk” aangeduid. Door de sportjournalistiek voor Canal+ te verlaten, is het duidelijk dat Marie Portolano meer gebieden wilde raken. Afwisselend tussen voetbal, de euro en het beste van Batissier wordt de ex-vriend van Hervé Matoux voorgesteld op de CFC.

READ  Wordt Jennifer Aniston binnenkort moeder? Schokkende onthulling over de filmlocatie van de Friends Special