Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanouna’s reactie op Frances Lalane’s ontkenning van Quotidien’s beschuldigingen (video)

Bij Raak mijn tv niet aan Deze donderdag 10 juni ontving Cyril Hanoune Frances Lalanet, die zichzelf verdedigde na de beschuldigingen van teams dagelijks. De C8-presentator gaf zijn mening, zeer stellig, nadat de zanger weigerde.

Aanstaande maandag 7 juni teams dagelijks Francis Lallanne beschuldigd Een journalist slaan tijdens een reportage aan de zijlijn van Citizen Avignon University, twee dagen geleden. De 62-jarige zangeres, die weigerde met camera’s op de foto te gaan, zou gewelddadig zijn geweest en journalisten meerdere keren hebben geslagen. Hoe dan ook, dat zeggen de medewerkers van Yann Barthess. maar een vertalerWe zullen elkaar weer ontmoeten, heeft hij een andere versie van de feiten. Als hij bekent zijn stem te verheffen voor zijn gesprekspartners, Aan de andere kant ontkent hij dat hij zijn hand heeft opgestoken op dit. De foto’s laten het zien‘, verdedigde hij zich zelfs in een groep Raak mijn tv niet aan.

Frances Lalane beschuldigt Quotidien-journalisten ervan… “simulatie”

Gast Raak mijn tv niet aan Op 10 juni presenteerde hij zijn relaas van de feiten, het ondersteunende bewijsmateriaal, en kondigde hij aan Cyril Hanoun Ik heb een klacht ingediend tegen teams dagelijks. Ik heb hem geen klap gegeven! Ik was in een hokje en daar kwamen de jongens zonder hallo te zeggen en stopten de microfoon onder mijn neus (…) Ik weet wat ze met deze foto’s gaan doen! Ze gebruiken manieren om mensen in de problemen te brengen.” aan de kaak gesteld.Ze hebben alles vervalst, inclusief angst ! Er was geen reden om bang te zijn, want ik stak mijn hand niet op! Op de foto’s is duidelijk te zien dat ik er twee meter van verwijderd ben. Geeft niet om mensen, aan de kaak gesteld. dit is de laatste, die woensdag uitstelde?, voor het geval het team van Yann Barthes echt wordt aangevallen en zegt: “Als niemand wil praten, moet je ze met rust laten.”

READ  "Nomadland" wint bij de Britse Bafta Awards

“Als ze het hadden opgeblazen, wat niet waar is, aan de andere kant, zou het heel, heel heet zijn.”

Maar na de verdediging van Francis Lallan – van Ik raakte geïrriteerd na een lach van de gastheer?Aanhankelijk Cyril veranderde zijn toon. De hooligan beweerde in eerste instantie dat hij ‘s avonds daadwerkelijk de TMC-reporters had ontmoet, die hem wilden spreken. “En al snel zagen ze het… Hier is het… Ze zeiden tegen zichzelf: “We zullen niet eens doen alsof.” en ze vertrokkenHij spottend. Voordat hij waarschuwde:Als ze het opblazen, wat niet waar is, aan de andere kant, zal het heel, heel heet zijn, en het zal spannend zijn.” C8-presentator lid geworden van Raymond Abo Wat erop wees dat de journalisten bij hun terugkeer in Parijs in het ziekenhuis lagen en dat de dokter een hoofdwond had vastgesteld bij journalist Paul Bouvard. “Een hoofdtrauma uitgevonden … Als er een arts is die een hoofdletsel aangeeft, is het gevaarlijk “Columnist gewaardeerd.

Raak mijn bericht niet aan, volledig te vinden in de app mijn kanaal.