Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Mylene Farmer doet een grote aankondiging… onbegrijpelijk

Door de wens om alles ingewikkelder te maken, raken we verdwaald. Donderdag 10 juni 2021 maakte Mylene Farmer haar comeback bekend. Nou ja, min of meer. Het is eigenlijk moeilijk om de waarheid te vertellen over de nieuwe onderneming van deze 59-jarige ster, en het is nog steeds een mysterie. uitleg.

Het begon allemaal de dag ervoor, woensdag 9 juni, toen een nieuwe banner voor Mylene Farmer’s YouTube-kanaal Het werd onthuld. We kunnen dan de letters MF-NM in rood lezen op een zwarte achtergrond. Fans van de ster hadden niet veel nodig om de aankondiging van een nieuw duo te geloven. Toen begonnen de voorspellingen op Twitter, om erachter te komen wie er achter de initialen NM zou kunnen schuilgaan. Nicki Minaj, Nana Mouskouri en zelfs Nadine Morano en Noel Madani zijn (redelijk serieus) gesuggereerd door netizens.

Om meer te weten te komen, moesten we wachten tot er een video online stond, nog steeds op het YouTube-kanaal van Mylène Farmer, donderdag om 19.30 uur. NM-puzzel is opgelost. De initialen zijn eigenlijk die van nooit na vandaag, Wat we in het Frans kunnen vertalen met “nooit meer”. In de zeer korte video van slechts 13 seconden zien we alleen het oog van de kraai voordat de beroemdheid wordt ontdekt nooit na vandaag.

in Engels, nooit na vandaag Het is ook de naam van het beroemde gedicht van Edgar Allan Poe… de kraai ! En zo is de cirkel rond, ook al weten we niet wat kameraad Benoit de Sabatino voor ons aan het voorbereiden is. een nieuwe plaat? Film? een reeks? Geleverd ? kledingmerk? documentaire? duister geheim. Vertaler zonder vervalsing Je zou ons snel meer moeten vertellen. Eerste.

READ  Quinté PMU - PRIX EQUIDIA VERWACHT (PRIX PIERRE ESTREM REY) 2 januari 2023