Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Frances Lallanne beschuldigingen over TBMB: Quotidien reageert in persbericht

Om enige nauwkeurigheid in deze plotselinge toespraak te herstellen, zal worden vastgesteld dat de journalisten Paul Beauvard, Paul Larrotoro en Arthur Despres onmiddellijk na de aanval de “Citizens’ Universities” verlieten waarvan de slachtoffers werden aangevallen en rechtstreeks naar Parijs terugkeerden. Op uitdrukkelijk verzoek van de redactie die zo snel mogelijk veilig wilde zijn, met name rekening houdend met het wantrouwen waarmee de journalisten van “Quotidien” en de journalisten van In GeneralKunnen we lezen in het persbericht ondertekend door advocaat Lauren Jay, van Malka Associés.

Goed ingediende klacht volgens “Quotidien”

Ze gaf ook aan dat de teams naar de forensische geneeskunde gingen.Om de verwondingen en het trauma in verband met deze woordenwisseling vast te stellen, ging ik een klacht indienen bij het politiebureau van het 16e arrondissement in Parijs.Doorgaan:Het is dus volkomen verkeerd om te beweren dat ze baat hebben bij certificaten van geschiktheid, net zoals het volkomen belachelijk is om te beweren dat er geen klachten worden ingediend.e “.

Tot slot wijst de raadsman erop dat “Deze klacht en deze feiten werden op 7 juni privé gemeld aan de openbare aanklager van Parijs“.

READ  Slap Will Smith: Denzel Washington doorbreekt de stilte en onthult een geweldige ontdekking