Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Romeo Elvis beschuldigd van aanranding: reactie van zijn partner Lina Simon

Lina Simon Niet het type om over shampoo, promotiecodes en andere trendy restaurants te praten. Op Instagram geeft het model de voorkeur aan discretie en bescheidenheid. Ze weet wat gevaarlijk is aan alles over haar privéleven willen delen, vooral omdat ze al enkele jaren het leven van rapper Romeo Elvis deelt. Het levensbeginsel dat ik in het laatste nummer van Hij zijdat bedekt.

“Ik ben niet het type om voor de camera met mijn gemeenschap te praten, anderen doen het beter dan ik. Ik voel me niet op mijn gemak. Ik denk dat ik iets anders waardeer. Ik laat mijn vriendinnen zien, mijn professionele foto’s. Maar ik wil niet om mijn privacy te delen, vooral omdat ik een relatie heb met een beroemd persoon. Ik wil niet Dat zou te opdringerig zijn‘, ontwikkeld in de editie van vrijdag 11 juni 2021.

Lena Simonne, oorspronkelijk afkomstig uit de Périgord, heeft haar carrière een vlucht zien nemen sinds 2016, toen ze zich aansloot bij het bureau New Wave Management. Sindsdien hebben we het in een hele reeks campagnes gezien, van Nasty Gal, Etam, Rouje, tot Sézane of Louis Vuitton, inclusief Off-White. Ze had Romeo Elvis in 2015 leren kennen, net voordat hun carrière van de grond kwam.

“Ik moest in het echte leven blijven”

“Toen we elkaar ontmoetten, zaten we op hetzelfde carrièreniveau, we begonnen, we groeiden samen op. Dit heeft me natuurlijk geholpen, ik verberg het niet. Er zijn merken die me belden omdat ze me bij hem vonden, maar ik nooit gebruikt, ik wil geen ‘vriendin’ zijn“Ze komt voor zichzelf op. Ondanks al deze voorzorgsmaatregelen kreeg Lena Simone een golf van haat van degenen die haar zelfgenoegzaam vonden over de aanranding van Romeo Elvis.

Vandaag de dag zijn Lena Simone en Romeo Elvis nog steeds een getrouwd stel en zelfs heel gelukkig. Ze zijn van plan hun leven samen voort te zetten zonder zichzelf al te veel bloot te geven: “Ik heb mijn baan in Parijs, mijn leven, mijn vrienden. Maar in Brussel heb ik liefde. We hebben mooie projecten, binnenkort een huis met een tuin.”

Vind het volledige interview met Lena Simonne in het laatste nummer van Hij zij.