Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté + op zaterdag 12 juni 2021 in Vincennes: verwachtingen

Quinte is weer een lastige, want geen enkele concurrent kan worden doorgestreept. Dus we moeten de keuze maken, onze voorkeursoptie was gericht op de 7 FILWELL-nominatie, die is gebaseerd op een getrainde coureur die momenteel alle finishes rijdt en comfortabel is in de snelheidsrondes.

We hebben Level 11 FAVORITE FLIGNY zeer hoog gerangschikt, die zich op een cursus bevindt die al de kans heeft gehad om erover te praten. Omdat het nu in uitstekende staat is, wat niet altijd het geval is, kun je er het beste van profiteren. Wat betreft de 7 FACE TIME, die ongetwijfeld een favoriet bij weddenschappen zal zijn, is duidelijk in goede vorm op dit moment, maar blijft gevoelig als het gaat om snel gaan op de grote baan.

De last minute, 13 FORMIDABLE MEC, is net terug na een lange onderbreking vanwege peesproblemen. Hier staat ze in racemodus en wordt bestuurd door een coureur die haar kent. Het is ook de snelste op dit selectieve circuit. kan verrassen.

Quinté op zaterdag 12 juni 2021 in Vincennes – tuigdraf – Prix du Dauphiné – 2.100 meter, Grande Piste, automatische start – 6-jarige rijtuigen. Vertrek om 15.15 uur, 14 nieuwelingen.

Voorspellingen:

7 Fillwell

11 Fantastische Phlegni

7 keer gezicht

1 FAREDGIO قائمة LIJST

10 eerste bestemming

13 De grote man

8 MORTEL FUEGO

laatste minuut:

13 De grote man

De redactie raadt je aan


Lees verder

READ  Kate Middleton schittert in Jamaicaanse kleuren en prins William heeft plezier in de bobslee