Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hoe Laura Smit de oplossing vond om haar complexen te vergeten

Het staat in kolommen Madame Figaro, wiens familie Laura speciaal vernoemd is naar een van hun grootste complexen. “Ik heb altijd een heel gezonde relatie met mijn lichaam gehad, en ik blijf lief voor mezelf”, toegegeven. “Aan de andere kant was ik me lange tijd bewust van mijn tanden en mijn glimlach, totdat een expert het lot toverde en tegen me zei: een mooie glimlach is een oprechte glimlach.”

Jonge moeder vervolgde Ze sprak over een tijd waarin ze “begreep dat schoonheidsvoorschriften op jonge leeftijd werden geboren, op school. De meisjes in mijn klas zeiden tegen me: ‘Je moet zo zijn of dat…’ Ik, die was zo gemakkelijk aangedaan, het duurde lang voordat ik begreep dat het genoeg was om jezelf te zijn om mooi te zijn”, zei ze.

Maar ze kwam er vandaag achter. Vanaf nu “toen haar man”, Bekeken door Raphael Lancre-Laval en zijn zoon “De indruk dat je Gisele Bundchen bent!”, ik had plezier.

De Franse actrice en regisseur stemde er ook mee in om te praten over haar nieuwe leven op Cap Ferret: “Ik koos ervoor om weg te lopen uit Parijs en ertegen te liegen omdat ik er niet tegen kon – wat op de een of andere manier het sterrenstelsel vereist. Wat voor mij belangrijk is, om gelijk te hebben. Wonen in Cap Verret vernieuwt me, ik geef mijn liefde voor de natuur door aan mijn zoon en ik ontmoet daar echte mensen.”

Laten we ook eens kijken: “Lijden”, “Rupture”, “Tough Moment”: dit gruwelijke wat Laura Smit moest doen vanwege Leticia Hallyday

READ  Koh-Lanta All Stars: Eindelijk foto's van de eindjury! Aanwezigheid belt...

Bewerken