Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘We hebben geleerd dat we krijgers waren’, speelden Pierre Louis en Arnaud

Pierre Lewis & Arnaud, Pekin Express seizoen 14 genomineerden. ​ Patrick Robert / M6

  • Pierre Louis en zijn broer Arnault verloren hun laatste duel in de achtste aflevering van Beijing Express Tegenover Noelle en Florent. Ze zijn dus uitgesloten van het M6-spel.
  • Arnaud bevestigt 20 minuten Dat deze nederlaag “licht verteerbaar” was.
  • “We leerden toen we gingen Beijing Express Elkaar beter leren kennen was geen uitdaging. Aan de andere kant hebben we herinneringen in reliëf gemaakt die voor het leven zullen blijven ”, zegt Pierre Lewis.

Dit keer werden Pierre Louis en Arnaud definitief uitgeschakeld Beijing Express, Three Continents Road​ Aan het einde van aflevering 8 buigen de broers zich voor tijdens hun laatste duel tegen het Catalaanse duo. Zelfs vandaag bewaar ik een herinnering aan Flo in de verte die ik bereikte voordat Pierre Louis ‘Noel! “” Arnault lacht 20 minuten​ Ze realiseren zich dat dit echter gebeurt aan de poorten van de halve finales van een wedstrijd
M 6Hun nederlaag was “licht verteerbaar”. Nadat ze tijdens aflevering 6 waren uitgeschakeld, hadden ze de kans om tijdens de volgende fase terug te keren naar het avontuur
Als een verborgen vriend​ En hoewel ze de race hadden moeten verlaten, werden ze opgeroepen nadat Jonathan en Aurore, slachtoffers van een ernstig verkeersongeval, verloren waren gegaan. Dus probeer deze 8e etappe, die dinsdag werd uitgezonden, het, zoals “The Reward”. nabespreking.

Wat is je grootste angstaanjagende moment in Beijing Express?

Arnaud: Toen we de verborgen partner waren, zagen we andere kandidaten, dus om niet opgemerkt te worden, gingen we onderduiken in een boerderij met een gezin. Behalve dat we binnenkwamen als dieven. Ze begrepen er niets van. Ik zag het moment dat we van plan waren een foto te maken, en ik wilde bijna stoppen. Eindelijk renden we over de velden. Eerlijk gezegd was ik bang. Omdat er een hele familie was die niet wist wat ze daar moesten doen. Ze spraken geen Engels en wij spraken geen Turks.

Pierre Louis: We waren op het open platteland. Ze zagen ons uitstappen en we verstopten ons achter een vrachtwagen. We werden zenuwachtig omdat we niet verrast wilden worden door het andere paar, maar we wilden ook niet het hele dorp waarschuwen. We renden, alles is in je gedachten op dat moment. Je bent klaar om onder de grond te graven, zodat je niet wordt gepakt, niet wordt neergeschoten, wat (lacht).

En het grootste gegiechel?

Arnaud: In stap 2, toen we ons kwalificeerden en we de gorilla’s konden gaan bekijken. We zijn zo blij, we kwamen bij een prachtig hostel en hij stelde ons voor aan een cocktail. We probeerden voorzichtig te zijn, maar iedereen keek naar ons en we moesten drinken. We dachten dat we ziek zouden worden. We moesten er hard om lachen. Het is gek, maar ze was sterker dan wij.

Pierre Louis: Er was ook een evenement met het peddelen.

Arnaud: In het begin voelden we ons warm en gelukkig omdat het een sportevenement was. Maar toen zagen we dat we niet konden ontsnappen, dat we omgeslagen waren en dat we verdronken. We kunnen Flo en Noel voor ons zien. We lachten hardop, schreeuwden van alle kanten.

Pierre Louis: Het ergste was dat we Florent en Noel niet zagen oprukken, maar vooral: we konden ze gewoon niet vangen!

Je beste avond met een gezin?

Pierre Louis: Voor mij is het in de zevende aflevering, wanneer we in een Koerdisch gezin terechtkomen, midden in de voorbereiding op de bruiloft. We hebben een gekke avond gehad.

Arnaud: In het Grieks die ook worstelde!

Pierre Louis: We werden als koningen ontvangen.

Arnaud: Ook het eerste avondverblijf bij een gezin in Oeganda zal worden herinnerd. Het was stijf. Drie van ons sliepen bij onze gastheer. Het is iets waar ik trots op ben dat ik het heb gedaan, maar ik wil het nooit meer doen.

In welk stadium heb je je het meest onderscheiden?

Pierre Louis: Gorilla-overwinning is de heilige graal. En toen we het laatste duel in aflevering 4 wonnen. Ik wil niet dat iemand nog een laatste duel heeft, maar als je dat doet, is het de beste tijd in je leven. Het is veel stress, je staat onder spanning, je wordt om zes uur ’s ochtends wakker, het is om middernacht voorbij … dus als je wint, ben je gelukkig.

Wat heb je over jezelf geleerd?

Arnaud: weinig…

Pierre Louis: We zijn krijgers! (Lach)

Wat wist je over je broer?

Pierre Louis: Hij houdt van me! (Lach)

Arnaud: Hij zou voedselvergiftiging kunnen krijgen (lacht). Eerlijk gezegd kennen we elkaar al vijfentwintig jaar, en we hebben niets geleerd. We hebben net een avontuur gedeeld.

Pierre Louis: We wisten wanneer we naar toe gingen Beijing Express Elkaar beter leren kennen was geen uitdaging. Aan de andere kant hebben we herinneringen in reliëf gemaakt die voor het leven zullen blijven.

READ  Journalist Jean-Michel Lolliot, stem van sport en tv-persoonlijkheid, is overleden