Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Wordt Jennifer Aniston binnenkort moeder? Schokkende onthulling over de filmlocatie van de Friends Special

Verrassing! Jennifer Aniston zal naar verwachting binnenkort lid worden van de moedersclub. De actrice kondigde haar voornemen aan om een ​​dochtertje te adopteren.

Dubbel goed nieuws in de Clan of Friends. Allereerst natuurlijk De Zes Vrienden kwamen na zestien jaar weer bij elkaar​ Vanwege de gezondheidscrisis werd de langverwachte ontmoeting tussen Chandler Bing, Ross Geller, Rachel Green en de anderen enigszins vertraagd, maar deze werd uiteindelijk begin april gehouden in Warner Bros Studios in Burbank. Fans zullen zich met veel geduld moeten wapenen voordat ze deze speciale aflevering kunnen bekijken, aangezien de releasedatum nog moet worden aangekondigd. Aan de andere kant zullen ze blij zijn te weten dat Jennifer Aniston op het punt staat moeder te worden​ De 52-jarige actrice profiteerde zelfs van deze gelukkige ontmoeting met de cast om haar adoptieplan te onthullen, als bron voor rapporten aan Closer UK. ​Jane vond dat het weerzien het perfecte moment was om haar kind aan de hele bende bekend te maken. Terwijl meisjes dit al weten en elkaar regelmatig zien, leek het me bijzonder om het aan de jongens bekend te maken als ze samen zijn, zoals je ze tegenwoordig bijna nooit ziet vanwege hun drukke leven en professionele verplichtingen.​ “Ik ben begonnen met de adoptie sinds 2020, Van Jennifer Aniston wordt verwacht dat ze in juni een meisje uit het Mexicaanse weeshuis Casa Hogar Sion mee naar huis neemt.

Jennifer Aniston, die binnenkort moeder wordt: krijgt de steun van Friends-acteurs

Het is niet verwonderlijk dat het nieuws met zoveel tamtam werd ontvangen door de sitcomsterren. ​Ze waren allemaal dolblij toen ze hen het nieuws bracht, en ze gaf hem ouderschapsadvies, waarvan ze zei dat hij graag voor haar zou zorgen als hij zich eenmaal had gevestigd.De bron onthulde aan Closer UK, en volgens het tijdschrift zal de beste vriendin van de actrice, Courtney Cox – die Monica Geller speelt – verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de babyshower.

READ  Sébastien Caoué wordt beschuldigd van het sturen van berichten van seksuele aard naar een minderjarige en dient een klacht in wegens “morele intimidatie”

Abonneer u op de nieuwsbrief van Closermag.fr om gratis het laatste nieuws te ontvangen