Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Joeystarr repatrieert Anne-Elisabeth Lemoine voordat ze haar uitnodigt om op haar knieën te gaan (video)

Wanneer Anne Elizabeth Lemoyne Joeystarr in haar set ontvangt, is dat zelden gemakkelijk. En deze maandag 12 april om C voor jouDe NTM-rapper liet de presentator alle kleuren weer zien, door hem vooral lastig te vallen.

Tussen Anne en Elizabeth Lemoan Joyester, het is een lang verhaal. Wanneer een gastheer een verwende rapper ontvangt op een van zijn shows, zijn er altijd vonken. In maart 2019 heeft de oprichtster van NTM haar er bijvoorbeeld in geduwd Drink een kopje dry ass rum Bij C voor jou Toen had ik het moeilijk om de show te beëindigen. Na een paar maanden ging het echter iets minder. De journalist verwelkomde de acteur en Beatrice Dahl bij de opnames van de talkshow France 5 en stelde een vraag over hun vroegere relatie niet op prijs, zoals Jaguarr had gedaan. Zijn gastheer weigerde fel

Grappige sfeer tussen Joeystarr en Anne-Elisabeth Lemoine

Joeystarr houdt van bladerdeeg warm en koud met Anne-Elisabeth Lemoine en dat bewees hij weer op maandag 12 april om C voor jou​ Uitgenodigd om op te roepen alternatiefTF1’s nieuwe fantasie waarin hij een rol speelt Een ongeëvenaarde leraarDe rapper die acteur werd, was soms kwetsbaar, soms verleidelijk met de gastheer. Bij aanvang van het programma leek hij aanvankelijk niet onder de indruk van de vragen van zijn gesprekspartner. Toen zweefde er een enigszins gênant moment over de groep toen Babeth haar vertelde: “Het is een goede manier om uit Joeystarr en die ietwat sexy nepfoto te komen. Je zegt: “Als ik een kamer binnenkom, beperkt het mensen.”​ Toen raakte ze in het gesprek voordat ze in lachen uitbarstte toen ze besefte wat ze zojuist had gedaan. Joyster greep meteen de bal om de presentator nog wat in verlegenheid te brengen door hem te gooien ‘Hoe gaat het met je?’, Om te zien of ze echt verstopt is.

READ  Sequentie op Santoro verwart netizens

van “gewoon relaxen !”…

Na een grappig verbaal potje pingpong werd de stemming een beetje gespannen toen Anne Elizabeth Lemoyne over intriges begon te praten. vervangen​ Uit angst dat je te veel zou zeggen, stopte de acteur snel en stopte het: “Maar kalmeer!” Het is niet genoeg om de journalist die op haar gast reageerde te verblinden: ‘Maar ik ben zo kalm! Ik ben tot nu toe heel voorzichtig geweest.’“Nou nou” Verlaat dan zijn gast voordat er een beschamende stilte op de set valt. “Zeer goed verstopt” Ten slotte verleidde hij de gastvrouw om af te koelen. De sfeer werd geleidelijk zachter.

… naar mij Kom daar maar zitten.

Vooral omdat de presentator haar gast in de richting van poëzie begon te strelen en hem met complimenten begon te bedekken. Terwijl de laatste klaagde over een poster vervangenZijn gezicht was – volgens hem – zo geretoucheerd dat ze het zelfs aandurfde ‘Eerlijk gezegd, als we je daar op die manier zien, heb je geen Photoshop nodig.’​ Zijn lichaam vleide Joeystarr onmiddellijk. Zo blij dat hij zelfs zijn gesprekspartner belde: Aah aah, ga daar zitten Toont zijn knieën. De uitnodiging die Anne Elizabeth Lemoyne half geschokt, half geamuseerd achterliet.