Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Koh Lanta: winnaar van seizoen 1 onthult cheats van kandidaten

Gilles Nicolet won het eerste seizoen van “Koh Lanta” in 2001. Twintig jaar later keerde hij terug naar zijn avontuur in de Parijse columns, met name verwijzend naar het “bedrog” van enkele van de kandidaten. Als hij er geen spijt van heeft dat hij 46 dagen in Thailand heeft overleefd, wil de nu 56-jarige zijn geluk niet beproeven op een nieuwe release.

Terwijl Seizoen 22 Koh Lanta Het is momenteel aan het uitzenden Op TF1 en datAll-star-versie Het is gefilmd, de winnaar van de eerste versie van het avonturenspel ParijseVrijdag 9 april. Gil Nicolet kijkt terug op zijn deelname in 2001 op het programma dat toen heette De avonturiers van Koh Lanta En presenteerde het Hubert Oriol

Destijds verscheen reality-tv op schermen en het fenomeen explodeerde Loft verhaal Op de M6. “Toen we mensen zagen springen op de eerste kandidaat die was uitgeschakeld de zolderWe waren echt bang. Gelukkig was er absoluut geen sprake van hetzelfde fenomeen Koh LantaDe 56-jarige legt het nu uit.

https://www.youtube.com/watch?v=wQr8qKSpSZY

Blikjes

De laatste herinnert aan de verschillen tussen het huidige programma en het avontuur dat hij twintig jaar geleden beleefde: “Het echte verschil met de huidige versies is het niveau van de tests. De kandidaten geven tijdens de games meer calorieën vrij dan wij.” Jill geeft terloops toe dat de avonturiers recht hadden op blikjes tijdens hun leven in het kamp. ‘Maar er waren geen hotdogs. Er waren er acht, waaronder vier afzonderlijke porties gember in de saus!’ , Hij zegt.

READ  De Franse genomineerde heeft Miss Universe Clemence Bottineau gestuurd, die wordt vastgehouden op het vliegveld terwijl ze probeert terug te keren naar Frankrijk... Haar beproeving gaat door!

Steel een aansteker om een ​​vuur aan te steken

De winnaar van het eerste seizoen herinnert zich ook dat een kandidaat van het andere team werd misleid door een aansteker van een boot te stelen om een ​​vuur aan te steken. Jill en collega’s zochten in de kattenbakken van technische teams naar etensresten.

Na 46 dagen overleven in Thailand en € 100k op zak, wilde Bordelais nooit meer zijn geluk beproeven met een nieuwe editie. ‘Het is lang geleden dat ik de handschoenen van de avonturier heb aangetrokken’, zei Gil in de columns van het dagblad Ile-de-France. We zullen hem in het volgende Memorial-seizoen niet meer zien Koh Lanta Samen met Claude, Jade, Freddy, Clemens O. Tehiura