Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Acteur Musa Theophil Soi, die de postbode speelde in “The Visitors”, sterft

Acteur Musa Theophil Soi, die de postbode speelde in “The Visitors”, sterft

De acteur, die vooral bekend is door het spelen van The Postman aangevallen door Godfroy de Montmirail en Jacquel La Friboy in de hitcomedy, stierf op 7 april.

Burkina Faso-acteur Moussa Théophile Soueier, die vooral bekend staat om te hebben gespeeld in de eerste twee delen van Uw bezoekers Postbode aangevallen door Godefroy de Montmirail en Jacquouille la Fripouille, 7 april, meldt deze maandag Aveyron Centrum voor Journalistiek​ De oorzaak van zijn dood is niet bekendgemaakt.

De scène waarin Moses Theophile Sui verschijnt Bezoekers (1993) werd een sekte. Het speelt zich af in het eerste derde deel van de film en markeert de eerste ontmoeting tussen de moderne wereld en Godefroy de Montmirail (Jean Reno) en Jacquouille la Fripouille (Christian Clavier).

Toen twee middeleeuwse fanatici de postbode naar beneden zagen komen, riep Jacquel: “Wandelaar, puinhoop, boekweit in een demonenkar! Alles is klaar, er is geen stier om te schieten! Er volgt een reeks waarin de twee mannen de Postkantoorwagen vernietigen. Om zijn nek. .

Terugkeer in bezoekers 2

Regisseur Jean-Marie Poirier vond de serie zo leuk dat hij opnieuw Moussa Théophile Sowe riep Bezoekers 2 (1998). ‘De zieken zijn teruggekeerd!’ Het begint in de film met verwijzing naar de eerste film. De acteur werd echter niet geroepen voor het derde deel van de franchise, dat bestond tijdens de Franse Revolutie.

Moussa Théophile Soet, opgeleid aan het Institute of Dramatic Studies Paris 3 Sorbonne Nouvelle en aan de Jacques Lecock School of Dramatic Arts in Parijs, begon voor de camera D’Andrzej Żuławski (De blauwe noot In 1991). Tegelijkertijd verscheen hij in de serie Navarro Met Roger Hanin.

READ  CNews, een week lang de belangrijkste nieuwszender van Frankrijk

Musa Theophil Suey kreeg ook belangrijke rollen in Lumumba Door Raoul Beck (2000), een film gewijd aan Patrice Lumumba, de onafhankelijkheidsfiguur van de Democratische Republiek Congo, en in Frankrijk Door Alan Gomis (2001), over het dagelijkse leven van een Senegalese student in een detentiecentrum. De laatste tijd zagen we dat in Botswanga-krokodil (2014) door Fabrice Eboue en Lionel Stickiti, en Snel leven (2014) van Thomas Njigul.