Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nagi: “Ik stop iedereen die zijn plaats wil innemen.”

Wie wil Nagi vervangen? Aan het begin van het schooljaar zal de hoofdgastheer van de openbare dienst niet aanwezig zijn, “Iedereen wil zijn plaats innemen”, vóór 13.00 uur in Frankrijk 2. “Het is een klein evenement”, stelt hij, na 15 jaar in de animatie van dit populaire spel, dat “Watch out” Walk naar INA Archives stuurde, voordat het werd ontdekt door “Les 12 coups de midi” op TF1. Nagui roept “het verlangen naar verandering” op zonder een fundamenteel meningsverschil met haar coproducent te verbergen. Hij kondigde ook de lancering van een nieuw spel aan en vertelde ons over zijn nieuwe hobby, Imagination.

Volgens onze informatie heeft het besloten te stoppen met “iedereen wil zijn plaats innemen”. Waarom deze keuze?

Nagoy. Uit verlangen naar verandering. Ik miste een beetje in mijn leven. Deze beslissing is goed doordacht. Het is bijna drie jaar geleden dat ik zei dat ik de game moest updaten, al was het maar om mezelf op te frissen. Ik voelde een kloof tussen mij en de show. Probeer aan mij te denken als ik erover sprak. Er werd mij gevraagd of ik het zeker wist, of het niet de speling was en of het niet de blues was. Ze kreeg het advies om vrij te nemen. maar niet. Ik heb geen trek meer, “Grinta”, zoals we in het voetbal zeggen. Het is alsof je werkt met bazen die je niet leuk vindt. Ik stop liever voordat ik gearresteerd word. Ik zal niet terugkeren van deze keuze.

Ik noemde ‘uitgesteld’. Dat door te zeggen?

Ik wilde deze weergave wijzigen en een beetje bijwerken. Elke keer dat ik met ideeën kwam, leverden ze niet op. Misschien vanwege de angst voor afwijzing door kijkers. Resultaat, 15 jaar zijn precies hetzelfde spel verstreken als de eerste dag. Dit is bijvoorbeeld niet het geval met “Vergeet de tekst niet”. De vorm is geëvolueerd. We veranderen vaak de regels en doen specials. Het zijn niet alleen de cosmetica waar u het licht en het decorstuk verandert. Uiteindelijk is het het beste voor iedereen. Ik heb dit per post aan France 2 en het Fawar Fund gemeld, die ik mede produceer “Iedereen wil zijn plaats innemen.”

READ  'Ik kan haar niet zien': Apollon de Malherbe live opgelicht door enkele TPMP-columnisten

We hebben het over een ruzie met je co-producer Simon Harare …

Het woord misverstand verwijst naar de drama’s, deuren sluiten en geschreeuw. We hebben niet dezelfde visie op dingen. Ontworpen om een ​​half uur te duren, is dit spel teruggebracht tot 45 minuten zonder het concept of het aantal vragen te veranderen. In het eerste deel krijgen de interviews meer betekenis dan de rest, zo niet meer. Naast het plezier dat ik met de kandidaten moet delen, betekent dit dat alles afhangt van mijn humeur, mijn uiterlijk en mijn gevoel om weg te gaan. Maar ik ben geen komiek. Hoewel ik al “Don’t Forget Lyrics” had opgenomen, had de show daar geen last van.

Iedereen wil jouw plaats innemen. Bovendien zullen Cyril Ferro en Lawrence Bucolini het touw vasthouden …

Het nieuws Onze wensenlijst

Onze favorieten voor plezier en cultuur.

Zeker is dat het spel doorgaat met een andere persoon. Het zal handig zijn voor weergave en om iets anders te plaatsen. Hij heeft veel mensen die de winkel kunnen beheren. Maar ik werd niet naar mijn mening gevraagd.

Deze game heeft je carrière 15 jaar geleden nieuw leven ingeblazen …

Het programma waarmee ik begon, was vooral “Intervilles” die aankwamen, en daarna prime time. Het heeft me in staat gesteld een groot publiek te bereiken en door timemanagement gezien te worden als een potentiële middaggastheer. Maar het is waar dat we met de zin ‘iedereen wil zijn plaats innemen’, de zin ‘pas op voor een wandeling’ hebben overgeslagen, voordat de ‘12.00 uur stakingen’ niet terugkeren naar de top, zelfs als ons publiek er nog steeds is. tussen. % En 18% kijkersaandeel. Ik zou zeggen dat hij goed speelde met Jean-Luc Richman, die vertrouwde op kampioenen zoals wij. De serie in de game een goed recept.

READ  Publiek om 20.00 uur: niemand overschreed de 5 miljoen views gisteravond - slechts 500.000 kijkers Verschil tussen TF1 en France 2 kranten

Ik heb onlangs de pilot geproduceerd en geanimeerd voor een nieuw spel genaamd “The Invincibles Club”. Zullen we hem in de ether zien?

Ja, aan het begin van de avond, tegen juni in Frankrijk 2. Alles staat in de titel: de grote kampioenen van de spellen, van alle spellen, van alle kanalen, zullen te maken krijgen met personages in het door hen gekozen veld. De mechanismen zijn gek. Het begon met het idee van regisseur Tristan Karne (“The Voice” …) en producer Aurélien Lipiansky (“Guess my life”).

Banijay filmt vrijdag een pilot met Bruno Guillon ter vervanging van “Les Z’amours”. Zit jij achter het stuur?

Als mij wordt gevraagd om hen te helpen, zal ik er zijn. Maar er zijn veel piloten die deze doos meenemen (Noot van de redacteur: volgens onze informatie worden er nog twee geproduceerd door Sony Pictures France en A Prime)​ Ik heb het al druk.

In France 2 viert donderdag de 15e dag van het nummer “Don’t Forget Lyrics”, verrassende gasten als Vianney, Kendji Girac of Pascal Obispo.

5000! Het is ongelooflijk om zoveel shows en duur te doen! Met dat publiek, maandag 4,1 miljoen (Noot van de redactie: voor 3,7 miljoen in Us Tomorrow op TF 1)​ We kunnen het aantal keren dat we leiders waren niet meer tellen, alle kanalen samen. Inclusief herhalingen. Ik ben onbeperkt dankbaar voor degenen die deze show presenteren, eraan deelnemen en ernaar kijken. Er is echte chemie, magie. Er is altijd wel iets te beleven. Dit is het gekste en meest opwindende dat hij heeft. Laten we een beetje gek maken, een beetje originaliteit. Anders is het triest.

READ  De zaak Pierre Balmed: de eerste foto van de komiek onder gerechtelijke controle in het Paul Bros Hospital in Villejuif

Je hebt “The School of Life” geproduceerd, je eerste korte serie die op 21 april wordt uitgezonden. Geïnteresseerd in fictie?

Om verschillende redenen. Ondanks alles wat ik verschuldigd ben om programma’s uit te zenden, ben ik me er terdege van bewust dat ze kortstondig zijn, inconsistent in de tijd en geen interesse hebben in heruitzending, behalve voor “Taratata”. Daar hebben we iets tijdloos gemaakt. Daarna vertellen we het verhaal van twee leraren, ik ben de zoon van twee leraren. Ik breng hulde aan hen. Er zit een psychoanalytisch aspect aan mijn aanpak, terwijl ik tegelijkertijd de verschillende wendingen van plots die weerspiegelen wat er op school gebeurt, zoals pesten, xenofobie en verschillende vormen van geweld, verzekert. Er is ook een lied van Clara Luciani, die zelf het slachtoffer was van pesterijen.

Michelle Simes, Stefan Berne, Jean-Luc Reichmann namen komedies aan. En wanneer ben je?

Als ze gelukkig zijn, dan is dat goed voor ze. Maar dat ben ik, nooit van mijn leven. Ik weet dat ik een slechte acteur ben. Ik produceer liever mensen met talent dan te geloven dat ik talent heb.

Andere projecten?

We bereiden een fictief verhaal voor TF 1 voor, door middel van de vertelling van Banijay. Ik wil echt meer doen.

Wat de radio betreft, maak je een back-up voor een nieuw seizoen van “The Original Band”?

Ja, het is zo beslist. Ik heb plezier achter een microfoon, vooral met mijn kleine zusje, Laila Kaddour. Ik stop deze show op de dag dat je stop zegt. Ondertussen ga ik verder.