Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Wauw, raak me niet aan, broer!”  Wat Kimpembe tegen de scheidsrechter zei na zijn grote interventie

“Wauw, raak me niet aan, broer!” Wat Kimpembe tegen de scheidsrechter zei na zijn grote interventie

Presnel Kimpembe ontsnapte zaterdag aan een rode kaart bij de overwinning van Paris Saint-Germain op Brest (1-0), als onderdeel van de zevende speeldag van de Franse Ligue 1. Hij kreeg ruzie met de scheidsrechter, getuige foto’s van Prime Video, die Jérémie Pignard uitrustte met een microfoon.

Interferentie en zijn houding tegenover de scheidsrechter, zijn arm wegduwen … Foto’s van Presnel Kimpembe’s laatste actie tijdens PSG-Brest zorgden zaterdag voor veel gepraat tijdens de Parijse nipte (1-0) overwinning als onderdeel van de zevende. Dag Ligue 1. Volgens velen had de verdediger een tweede rode kaart kunnen krijgen voor zijn slechte gebaar op Ervin Cardona in de laatste seconden.

Prime Video voorzag Jeremy Benard van een microfoon voor de bijeenkomst en zond zondag een samenvatting uit van de prachtige foto’s. Naast de dialoog met Neymar om de rode kaart van Brestois Christophe Hérelle in de eerste periode in te trekken, heeft de meest verwachte reeks dus betrekking op het niet wegsturen van Presnel Kimpembe.

‘Waarom raak je me aan?’

De vechtpartij tussen Kimpembe en de scheidsrechter van PSG-Brest, 10 september 2022
De woordenwisseling tussen Kimpembe en de scheidsrechter van PSG-Brest, 10 september 2022 © Amazon screen capture

Ook de wereldkampioen raakte tijdens de wedstrijd geblesseerd – hij zal meerdere wedstrijden met Paris missen – en werd dus aan de rand van het veld behandeld. Meteen klaagde over hamstrings. ‘Meneer Kimpembe, als u de genezers brengt, blijft u twee minuten buiten. Sta op, het is voorbij! Het is voorbij, sta op!’ Vraagt ​​de scheidsrechter aan de Parijse speler. Die wordt uitgedaagd door Brendan Chardonnay. De twee mannen worden gescheiden door de man met het fluitje.

READ  Bush respecteert Lance en Hayes "veel"

Waarom raak je me aan? Waarom raak je me aan? Erg overstuur werd de Paris Saint-Germain-verdediger gepakt door Christophe Galtier. De coach van Parijs schreeuwt tegen hem: “Kim, kom hier.” het te behandelen veld Gedurende de laatste seconden, zonder gestraft te worden.